Σοκάρει πασίγνωστος παρουσιαστής: έχασε 280 εκατομμύρια!

05.02.2015
Την περασμένη δεκαετία υπήρξε δημοφιλής ως παρουσιαστής (χωρίς ωστόσο να είναι από τα «βαριά» χαρτιά της τηλεόρασης) και είχε κάποιες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Στην πορεία χάθηκε και το πρωί της Πέμπτης (5/2) βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό. Ο λόγος για τον Μίλτο Μακρίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία αποκάλυψη που μας σόκαρε: έχασε πριν 13 χρόνια 280 εκατομμύρια δραχμές!!! Μιλάμε για απίστευτο ποσό.

«Πριν από 13 χρόνια περίπου μπήκα σε μια περιπέτεια παρόμοια με τη δική σου. Έχασα 250 με 280 εκατομμύρια δραχμές», αποκάλυψε αρχικά στον εμβρόντητο Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ένιωσε περίεργα, αφού βρέθηκε στην ίδια θέση πριν λίγο καιρό.

Και συνέχισε: «Το "Bar" το έκανα επειδή είχα πολύ μεγάλη ανάγκη τα χρήματα. Ήμουν σε μία κατάσταση πάρα πολύ άσχημη τότε. Κοιμόμουν μόνο δύο ώρες την ημέρα περίπου. Ξύπναγα μέσα από τον ύπνο μου με κλάματα. Δεν μίλαγα για ένα χρόνο περίπου. Βαριά κατάθλιψη. Άνοιγε μόνο ο διακόπτης εκείνο το τρίωρο που έπρεπε να κάνω το Bar».

Ωστόσο, η περιπέτεια του δεν έχει τελειώσει ακόμη. «Δεκατρία χρόνια μετά κάποια δικαστήρια δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα», κατέληξε ο παρουσιαστής.