Ρημάζει το εξοχικό της Ελένης στη Χαλκιδική!

04.02.2015
Στα τέλη της δεκαετίας του 90 (γύρω στο 96-97) η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε μία υπέροχη μεζονέτα στη Χαλκιδική.

Και για τα επόμενα χρόνια το εξοχικό της γνώρισε μεγάλες δόξες, ενώ η ίδια το επισκεπτόταν πολύ συχνά. Εξάλλου για πολλά καλοκαίρια αποτέλεσε το καταφύγιο της. Πλέον την τιμητική της την έχει η Άνδρος και η Ελένη, όπως η ίδια παραδέχτηκε πριν λίγους μήνες στην εκπομπή της, έχει να το επισκεφτεί πολλά χρόνια.

Βέβαια στην ίδια εκπομπή είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα ότι το πουλάει τονίζοντας ότι ποτέ δε σκέφτηκε κάτι τέτοιο. Κι ας έχει χρόνια να το επισκεφθεί. «Είναι αλήθεια ότι έχω να πάω χρόνια. Και πριν λίγα χρόνια που πήγαμε στη Χαλκιδική, πέρασα, το είδα, μπήκα μέσα, αλλά δεν έμεινα. Πάντως, το σπίτι ποτέ δεν ψάχτηκα να το πουλήσω, γιατί όλα αυτά τα χρόνια που το έχω από το '96-'97 γράφονται διάφορα. Ποτέ δεν σκέφτηκα να το πουλήσω, ακόμα και τα τελευταία χρόνια που δεν έχω πάει. Ό, τι έχετε διαβάσει είναι μπούρδες για ακόμα μία φορά. Απλά δεν τα διαψεύδω γιατί βαριέμαι. Θα έπρεπε να διαψεύδω κάθε μέρα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τον περασμένο Ιούνιο

Ωστόσο, με το εξοχικό της Ελένης ασχολήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (4/4) στο Πρωινό με τον Άρη Καβατζίκη να αποκαλύπτει ότι το σπίτι είναι κλειστό εδώ και αρκετό καιρό, ενώ εξαιτίας ισχυρών βροχοπτώσεων έχει πάθει καθίζηση στη σκάλα. Εξάλλου κατά καιρούς δημοσίευμα αναφέρουν ότι το εξοχικό της στη Χαλκιδική ρημάζει, έχοντας υποστεί σημαντικές φθορές και ζημιές.