Σκορδά - Λιάγκας: Έξαλλοι με την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

28.01.2015
Έξαλλοι ήταν με την Ζωή Κωνσταντοπούλου η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και ήρθε το ζεύγος και ξέσπασε εναντίον της.

Βλέπεις, το λαχανί παλτό που φόρεσε στην ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς, αλλά το ζεύγος ήταν εκείνο που το πήρε πολύ βαριά. Και της τα έχωσε μέσα από την εκπομπή το πρωί της Τετάρτης.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Λιάγκας, ο οποίος έχει άποψη και για το στυλ, δίνοντας και μία πολιτικό-ιδεολογική προσέγγιση στην εμφάνιση της Κωνσταντοπούλου.


«Οι άνθρωποι αυτοί οι αριστεροί, οι προοδευτικοί, που είναι πιο αριστερά από την αριστερά δεν ενδιαφέρονται για το τι θα φορέσουν. Είναι άνθρωποι που φοράνε κοστούμια των 50, 70, 80 ευρώ, δεν τους ενδιαφέρει το ντύσιμο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Είναι κιτς αυτό το πράγμα, προφανώς και είναι κιτς, αλλά δεν την ενδιαφέρει. Η κοπέλα ήθελε να ντυθεί διαφορετικά μες στη φτώχεια της, άρα είδε κάτι πλουμιστό σαν παγόνι και το έβαλε», είπε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

Βέβαια, το παλτό της Ζωής δεν είχε πάνω ετικέτα, άρα πώς είναι σίγουρος ότι είναι μία φτηνή επιλογή μίας «φτώχειας» και όχι απλά μία... κιτς επιλογή.

Και τη σκυτάλη πήρε η Φαίη, επίσης σε έξαλλη κατάσταση.
«Ήθελε να βάλει κάτι διαφορετικό από ένα μαύρο ταγέρ ή ένα μπλε κοστούμι. Μια οποιαδήποτε γυναίκα για να βάλει κίτρινο με φούξια θα το σκεφτεί τέσσερις φορές. Θεώρησε ότι αυτό είναι πολύ stylish. Καμία από τις τηλεθεάτριες που μας βλέπει δεν έχει κίτρινο παλτό»!

Μα τόση σιγουριά ότι έχουν stylish κοινό;