Τσαβαλιά: Τα δύσκολα χρόνια δίπλα στον Σεφερλή

11.12.2014
Για το γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή, την κρίση, τις δυσκολίες που πέρασαν, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές μίλησε η Έλενα Τσαβαλιά σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που δε φοβάται να πει την αλήθεια της και γι αυτό με ειλικρίνεια μίλησε και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε δίπλα στον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό

"Όταν γνώρισα τον Μάρκο, άρχισα να λέω τις μεγάλες αλήθειες, τόσο στον εαυτό μου όσο και στους γύρω μου. Ίσως γιατί με τον Μάρκο έχω βιώσει τα πιο ευτυχισμένα και πιο δύσκολα χρόνια μου. Περάσαμε από όλα τα επίπεδα διά πυρός και σιδήρου" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Για το αν πέρασε κρίση η σχέση τους ξεκαθαρίζει: "Όχι όπως φαντάζομαι ότι το εννοείς. Δεν υπήρξαν ουσιαστικά πράγματα που να μας οδήγησαν σε σημείο να είμαστε με το ένα πόδι μέσα στη σχέση και με το άλλο έξω".

Στη συνέχεια αποκαλύπτει ποια ήταν τα λιγότερα χρήματα με τα οποία έχουν ζήσει, αφού είναι γνωστό ότι πέρασαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα: "Το απόλυτο τίποτα. Όταν μετράς τα χρήματα για να αγοράσεις το γάλα του παιδιού σου, καταλαβαίνεις πόσο «τίποτα» ήταν τα χρήματα που είχαμε. Μας κράτησε η αγάπη μας, η υπομονή μας, το πείσμα μου, η εργατικότητα του Μάρκου και πάνω απ’ όλα το παιδί μας. Δεν είχαμε δικαίωμα να το παρατήσουμε", τόνισε.

Ποια ήταν όμως η σχέση τους εκείνη την περίοδο; "Κινούμασταν σε διαφορετικό μήκος κύματος. Εγώ ήμουν πάντοτε πιο μαχητική και αισιόδοξη. Έδινα ώθηση γιατί πίστευα πραγματικά μέσα μου ότι θα το ξεπερνούσαμε. Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος που σε ό,τι δεν έχει να κάνει με αυτό καθαυτό το κομμάτι της δουλειάς και της καλλιτεχνικής δημιουργίας τα παρατά εύκολα. Οπότε ήμασταν κάπως έτσι" εξήγησε η ηθοποιός.

Και τέλος παραδέχεται ότι ουσιαστικά εκείνη είναι ο άντρας στη σχέση τους, στα θέματα της καθημερινότητας. "Έτσι νομίζω και εγώ. Μου αρέσει αυτός ο ρόλος. Μου αρέσει να είμαι ο άντρας του σπιτιού. Δεν μου λείπει η αντρική παρουσία του Μάρκου. Θέλω κιόλας να κρατάω σε τάξη ό,τι δεν έχει να κάνει με το παραγωγικό κομμάτι της δουλειάς του Μάρκου, ώστε να μπορεί εκείνος να δημιουργεί απερίσπαστος" είπε.

Πηγή: περιοδικό ΕΓΩ