Ζαρίφη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της

02.10.2014
Την πρώτη της συνέντευξη μετά το θάνατο του πατέρα της έδωσε η Κατερίνα Ζαρίφη, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα (και την επανεμφάνιση της) της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το θάνατο του πατέρα της κι εξομολογείται τα συναισθήματα της από την απώλεια.

"Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν το πιο ισχυρό σοκ στη ζωή μου. Με την ασθένειά του πολέμησα πάρα πολύ, πίστεψα κάποια στιγμή ότι θα το νικήσω, ότι θα το νικήσουμε. Και όταν έγινε αυτό γκρεμίστηκε όλο το σύμπαν γύρω μου", παραδέχτηκε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Και συμπλήρωσε: "Για 20 μέρες μετά το θάνατο του, ήμουν σαν φυτό. Κοιτούσα απλά το ταβάνι. Έτσι όμως έπρεπε να το ζήσω".

Ωστόσο, αυτές τις δύσκολες στιγμές είχε βράχο δίπλα της τον σύντροφο της Γιάννη και η Κατερίνα μιλά για εκείνον με πολύ τρυφερά και συγκινητικά λόγια. "Λέω στον σύντροφό μου "Αν ακούσεις ένα τικ – τακ, μην τρομάξεις. Θα είμαι εγώ που σου φτιάχνω τον ανδριάντα!" Είναι ήρωας. Μου στάθηκε σε όλα. Τώρα πια είμαστε σαν παντρεμένοι" παραδέχεται.

Πηγή: περιοδικό ΕΓΩ!