Καραβάτου: Η συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα της

02.10.2014
Λίγες ώρες μετά το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα της, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να τον αποχαιρετήσει και μέσα από τα social media.

Έτσι, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία εκείνης σε παιδική ηλικία με τον μπαμπά της, ενώ τη συνόδευσε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο.

«Έτσι ήμουν με τον μπαμπά μου! Με στήριζε και στα όμορφα και στα δύσκολα. Με πειράζει που δε θα το κάνει αυτό στην Αέλια. Του υποσχέθηκα ότι θα το κάνω εγώ. Ο υπέροχος κι αστείος παππούς Γιάννης θα είναι πάντα μαζί μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι μας για την πέρα από κάθε φαντασία αγάπη και στήριξη. Αγγελική Κατερίνα Κρατερός Αέλια» έγραψε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Καραβάτος το πρωί της Κυριακής έφυγε νικημένος από τον καρκίνο, μετά από μία μεγάλη μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια. Η Κατερίνα έμαθε τηλεφωνικά για το θάνατο του, λίγο πριν μπει στο στούντιο για την εκπομπή της στο Ε, «Καλά καθούμενα», ενώ μαζί με τον κρατερό Κατσούλη έφυγαν αμέσως για τη Θεσσαλονίκη.