Απίστευτο: Ποιος θα παρουσιάσει το «Αργά» του Μαστοράκη;

24.09.2014
Με το που έγινε γνωστό ότι επιστρέφει το θρυλικό «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη και ο δημιουργός του ξεκαθάρισε ότι δε θα το παρουσιάσει ο ίδιος, ξεκίνησε ένα «μυστήριο» για το πρόσωπο που θα το αναλάβει

Κι έπαιξαν η αλήθεια πολλά ονόματα ως υποψήφια, αλλά τελικά η αποκάλυψη του παρουσιαστή ήταν ένα σοκ(ι). Ο Θοδωρής Αθερίδης, λοιπόν, θα παρουσιάσει το «Αργά» μέσα από τη συχνότητα του Action 24 και ακόμη δε λέμε να συνέλθουμε από την έκπληξη.

Δε λέμε, ο ηθοποιός είναι πολυτάλαντος και με ο, τι καταπιάνεται το φέρνει εις πέρας με επιτυχία. Αλλά και παρουσιαστής και ενός late night show, του «Αργά» συγκεκριμένα, αυτό δε μπορούμε να το φανταστούμε. Ωστόσο, το φαντάστηκε ο ίδιος ο Μαστοράκης, αφού ο Αθερίδης είναι δική του ιδέα.

Και για να τον εμπιστευτεί κοτζάμ Μαστοράκης, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης (23/9) με μήνυμα του στα social media επιβεβαίωσε τη συνεργασία, εξηγώντας ακόμη ότι ο ίδιος θα είναι πίσω από τις κάμερες, στηρίζοντας το φίλο του. Και πόσταρε φωτογραφία τους από τα γυρίσματα του τρέιλερ.