J2US: Έφυγε η... λάθος Ράνια!

24.04.2014
Έγινε και το live του J2US, που με τόση αγωνία περιμέναμε. Και αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η Ράνια, αλλά όχι εκείνη που πολλοί θα περίμεναν.

Η Ράνια Θρασκιά, που στο show ήταν η μεγάλη κι ευχάριστη έκπληξη (ουχί για τη φωνή της, αλλά για το χαρακτήρα της) αποχώρησε στο τέταρτο live με τον παρτενέρ της, Νικόλαο Καραγκιαούρη. Οι δυο τους στο τέλος έμειναν με τη Ράνια Κωστάκη και το Γιώργο Γιαννιά κι ενώ οι περισσότεροι περίμεναν ότι οι "επαναστάτες/κωλοτούμπες" θα αποχωρούσαν, ήρθε η μεγάλη ανατροπή....

Έφυγε η Θρασκιά, με τον Γιώργο Θεοφάνους να μην κρύβει τη στεναχώρια του για το αποτέλεσμα. "Λυπάμαι που θα φύγεις, δε θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα το παιχνίδι και χωρίς τον Νικόλαο. Θα μου λείψει η φωνάρα του" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, η παρουσιάστρια στο show έδειξε ένα άλλο πρόσωπο από το σοβαρό και "μη μου άπτου" που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια και ήταν από τις ελάχιστες περιπτώσεις στο J2US, που έβλεπε τη ψυχαγωγική του πλευρά και μόνο.

Μάλιστα, αποχωρώντας η Θρασκιά δεν έκρυψε τη στεναχώρια της που βρήκε ένα εξαιρετικό φόρεμα για την επόμενη εβδομάδα και δε θα μπορέσει να το φορέσει. Να τα βλέπουν αυτά κάποιες άλλες. Ε;