Χαμός στο J2US: "Μπουρλότο" ο Γιαννιάς με την επιτροπή

17.04.2014
Απίστευτες στιγμές ζήσαμε στο τρίτο live του J2US και μπορεί να περιμέναμε να ερχόταν η έκρηξη από άλλον παίκτη, την έκπληξη έκανε ο Γιώργος Γιαννιάς που έγινε... μπουρλότο με την επιτροπή!

Η... ήρεμη δύναμη του show έγινε έξαλλος με τη βαθμολογία που έδωσαν οι κριτές σε αυτόν και τη Ράνια Κωστάκη (ειδικά το 4αρι του Γιώργου Θεοφάνους τού έκατσε άσχημα) και δεν άφησε καν την παρτενέρ του να ολοκληρώσει πού θα στείλει ο κόσμος μήνυμα. Την πήρε κι έφυγαν από τα backstage αφήνοντας "παγωτό" τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ωστόσο, η συνέχεια ήταν καλύτερη, αφού η Κωστάκη πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος πήρε το μικρόφωνο και προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία.

«Εμείς μετά από την κριτική της επιτροπής και μόνο, όχι του κόσμου είχαμε αποφασίσει να φύγουμε, αλλά δεν θα το κάνουμε, θα μείνουμε εδώ», είπε. Και ο Γιαννιάς συμπλήρωσε: «Ήταν παράφορα άδικη η επιτροπή. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μείνουμε! Από εδώ και πέρα η κριτική επιτροπή για εμάς δεν μετρά».

Η Μακρυπούλια βρέθηκε σε δύσκολη θέση κι εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για την αντίδραση των παικτών, λέγοντας ότι στενοχωρήθηκε και ότι στο show βρίσκονται όλοι για να διασκεδάσουν και να χαρούν τη διαδικασία.