Κανέλλη: Παρομοίασε τα πρωινά ζεύγη με Μιχαλολιάκο-Ζαρούλια

30.10.2013
Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία τελικά στην ατάκα και στη σπόντα ξεπέρασε και το... Νίκο Μουτσινά.

Μωρέ τα γυαλιά τού έβαλε και είμαστε σίγουροι ότι ο Μουτσινάς «έσκασε» που δεν σκέφτηκε πρώτος τις φαρμακερές ατάκες της καλεσμένης του. Και η Κανέλλη, όμως, δεν έχουμε να πούμε... στο βαρύ πολιτικό της φορτίο και πρόγραμμα και στο καθημερινό της τρέξιμο, προλαβαίνει και ξεκλέβει λίγο χρόνο για τα πρωινάδικα.

Εξάλλου τόσος ντόρος έγινε για την πρωινή ζώνη, τη «μάχη» των δύο καναλιών, και για τα δύο ζευγάρια της τιβί, γίνεται να μην έχει μία έστω μικρή άποψη η Κανέλλη; Και φευ για τα δύο ζεύγη, την εξέφρασε στην εκπομπή του Μουτσινά. Και δυστυχώς για τα δύο ζεύγη δεν ήτο καλή η γεύση που έχει. Και αλί, αλί και τρισαλί τους, τα παρομοίωσε με... Νίκο Μιχαλολιάκο και Ελένη Ζαρούλια!!!


"Είναι χάλι. Είναι σαν τα εν οίκω, εν δήμω. Είναι χάλι σαν αντίληψη. Δεν το αντέχω. Όλοι να γκρινιάζουν για μια σειρά από πράγματα. Έχω τον Μιχαλολιάκο και την Ζαρούλια στη Βουλή. Κάνει κακό στους ίδιους και τηλεοπτικά. Δεν είναι καλό πράγμα στην τηλεόραση, αυτή η οικειότητα» είπε.

Και συνέχισε: «Το μυστικό της τηλεόρασης είναι ένα. Αυτό που το κοινό το αντιλαμβάνεται αμέσως. Πρέπει να είσαι ίδιος πίσω από το γυαλί και μπροστά από το γυαλί. Ακόμα και αν είναι ρόλος. Οι πιο πετυχημένοι παρουσιαστές είναι αυτοί που βγαίνουν ο εαυτός τους».