Απίστευτη γκάφα Λιάγκα για τη σύντροφο του Γρηγόρη

30.10.2013
Το έκανε το θαύμα του ο Γιώργος ο Λιάγκας ο οποίος έσπευσε να έχει την αποκλειστικότητα ότι γεννάει η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, με το ανάλογο ύφος ο παρουσιαστής μάς ενημέρωσε ότι η Κατερίνα Κόκλα μπήκε στο μαιευτήριο και από ώρα σε ώρα ο Γρηγόρης γίνεται πατέρας. Μόνο κλεψύδρα δεν έβγαλαν πάνω στην οθόνη για να μετρήσει αντίστροφα ο χρόνος για τη μεγάλη ώρα.

Ωστόσο, άκυρος ο... συναγερμός, αφού ο Αρναούτογλου δεν έγινε πατέρας ακόμη και η Κόκλα πήγε στο μαιευτήριο για την καθιερωμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο. Βέβαια, βρίσκεται στις μέρες της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχαμε... τοκετό σε εξέλιξη.

Για να καταλάβεις, μέχρι και ο Γρηγόρης τού έστειλε μήνυμα αφού ανησύχησε ο άνθρωπος ότι γεννάει η σύντροφος κι εκείνος δεν πήρε χαμπάρι. "Αν γεννάμε να το ξέρω να πάμε", έγραψε στο μήνυμα του.

Ο, δε, Λιάγκας κόκκινος ωσάν το παντζάρι και φανερά εκνευρισμένος για την παραπληροφόρηση, πήρε πίσω το «αποκλειστικό», εξηγώντας ότι συνεργάτιδά τους, τους είδε στο μαιευτήριο κι έγινε η παρανόηση.