«Βόμβα»: Έγκυος η Φαίη Σκορδά;

16.10.2013
Και πριν καλά καλά ξεκινήσουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, «έσκασαν» μύτη και οι πρώτες φήμες για εγκυμοσύνη.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ (που ανήκει στον όμιλο του ΑΝΤ1), η Φαίη διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της!!!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: "Τις τελευταίες ημέρες όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες που επιμένουν ότι η Φαίη Σκορδά περιμένει το δεύτερό της παιδί- σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τη γνωστή παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, ούτε και από το κανάλι του Αμαρουσίου».

Και συνεχίζει: «Γεγονός όμως είναι πως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη η Φαίη άργησε να το ανακοινώσει δημόσια, ενώ όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του ΟΚ! από την κυριακάτικη έξοδό της υπάρχει ένα μικρό φούσκωμα στην κοιλίτσα της".

Βέβαια, τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που... γκαστρώνουν την Φαίη, αφού μετά τη γέννηση του γιου της κι ενώ ήταν στο Πρωινό mou, κάθε λίγο και λιγάκι έβγαινε φήμη εγκυμοσύνης. Μην και την έβλεπαν με μαύρη ρίζα ή φουσκωμένη κοιλίτσα, αμέσως έσπευσαν να την κάνουν... μάνα again.

Τώρα, αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα ισχύει, σύντομα θα δείξει, αφού μία εγκυμοσύνη δεν κρύβεται. Πάντως, λέγεται ότι το δημοσίευμα του περιοδικού προκάλεσε την οργή του ζεύγους κι εδώ είναι να απορείς γιατί τέτοιος εκνευρισμός για μια νέα φήμη εγκυμοσύνης, από τη στιγμή που την έχει ξανακούσει.

Μυστήριο λέμε, με το «καλημέρα» της εκπομπής κι ενώ ο ανταγωνισμός με το απέναντι ζευγάρι έχει «ανάψει» για τα καλά καθώς τα δύο πρωινά είναι πολύ κοντά στα νούμερα.