Αποκάλυψη Παπαδόπουλου για τον Πλούταρχο

09.10.2013
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε μία αποκάλυψη για τον Γιάννη Πλούταρχο, που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.

Όχι και τόσο θετική, θα λέγαμε για το «καλό παιδί» της δισκογραφίας. Ο Παπαδόπουλος, που λες, μίλησε για την εκπομπή του «Στην Υγειά μας βρε παιδιά» που θα προβάλλεται πλέον από τον Alpha κι έκανε την αποκάλυψη.

Η Ελένη τον ρώτησε αν θα καλούσε ποτέ στην εκπομπή του έναν πιο σύγχρονο τραγουδιστή και συγκεκριμένα τον Γιάννη Πλούταρχο, και τότε ο ηθοποιός αποκάλυψε την άγνωστη κόντρα τους.

«Τον Γιάννη Πλούταρχο δεν θα τον καλούσα ποτέ στην εκπομπή μου. Δεν ακούω αυτού του είδους τη μουσική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλός. Απλά δεν αρέσει σ’ εμένα. Συν το γεγονός ότι έκανε κάτι στο παρελθόν σε σχέση με έναν πολύ γνωστό συνθέτη που δεν του το συγχωρώ», αποκάλυψε κι άφησε το Λενιώ... κάγκελο!

«Τον είχαμε καλέσει μια φορά σε μια εκπομπή για τον Σταύρο Κουγιουμτζή κι ενώ είχε πει ότι θα έρθει, τελικά δεν ήρθε, στεναχωρώντας πολύ τον Σταύρο. Έπεσες πάνω στην περίπτωση», εξήγησε στη συνέχεια.