Καραβάτου: Όσα εξομολογήθηκε στην Ελένη για τον Alpha

04.10.2013
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Παρασκευή (4/10) η Κατερίνα Καραβάτου και η συνάντηση αυτή είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Βλέπεις, η Ελένη ήταν αυτή που αντικατέστησε την Καραβάτου το μεσημέρι, μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha. Και η Κατερίνα, που μια πίκρα την είχε (και όχι αδικαιολόγητα) είχε δηλώσει κάποια στιγμή ότι με την Ελένη δεν είχε καμία επικοινωνία, αφήνοντας κι ένα μικρό (τόσο δα) παράπονο.

Τώρα, όμως, είναι όλα περασμένα ξεχασμένα, αφού η Καραβάτου επέστρεψε στον... τόπο του εγκλήματος (δηλαδή στο κανάλι της Κάντζας) κι έτσι μοιραία πήγε και ως καλεσμένη στης Ελένης, μία μέρα πριν την πρεμιέρα του «Μες στην καλή χαρά». Κι έχουμε να πούμε ότι παρακολουθήσαμε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που εκτός από τη γλώσσα του σώματος (αυτά είναι κάτι δικά μας) μίλησαν και οι δύο κυρίες, με την Κατερίνα να μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την περίοδο εκείνη που την απομάκρυναν ξαφνικά από το κανάλι κι έμεινε χωρίς δουλειά.

"Ήταν πολύ απότομο αυτό το πράγμα που έγινε» παραδέχτηκε, με την Μενεγάκη να της λέει ότι αν βρισκόταν στη θέση της, θα ένιωθε απαίσια. (Για... παρηγοριά είναι να παίρνεις την Ελένη)

Η οικοδέσποινα αναφέρθηκε και στη «μοίρα» που τις συνδέει, αφού το 2005 που πήγε στον Alpha, αντικατέστησε την Καραβάτου στην πρωινή ζώνη, ενώ μετά την απομάκρυνση της, τη διαδέχτηκε στη μεσημεριανή. Και γι αυτό μίλησε για πρώτη φορά και η ίδια η Ελένη.


"Όταν εσύ σταμάτησες, το έμαθα κι εγώ, τον Σεπτέμβρη. Μου έδωσαν δύο επιλογές: Ή να μείνω πρωί ή να πάω μεσημέρι» αποκάλυψε, ενώ παραδέχτηκε ότι και για εκείνη ήταν σοκ.


«Εγώ δεν έμεινα χωρίς δουλειά, αλλά ένιωσα το ίδιο σοκ για μένα. Ήταν το ίδιο ξάφνιασμα. Εσένα ήταν πολύ χειρότερο", είπε. Τότε η Καραβατου εξήγησε ότι ήταν σοκαρισμένη, κυρίως για το μωρό, αφού ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

"Έμεινα χωρίς δουλειά σε μια φάση που δεν το υπολόγιζα κιόλας. Ήμουν σοκαρισμένη για το μωρό μου. Γέννησα 8 μέρες μετά την ανακοίνωση αυτού του πράγματος. Μου είχαν πει ότι το μωρό καταλαβαίνει και ανησυχούσα μήπως πάθει τίποτα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, από τον Σεπτέμβρη εκείνο έχουν αλλάξει πολλά και το κυριότερο, έχει αλλάξει η διεύθυνση, όπως επισήμαναν και οι δύο κυρίες.