Η απίστευτη ειρωνεία Καλλίδη για Γερμανού

07.10.2013
Μες στην καλή... ειρωνεία ήταν ο Πάνος Καλλίδης ως καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Κι ευτυχώς για τις δύο παρουσιάστριες η ειρωνεία δεν ήταν για εκείνες, αλλά δυστυχώς για τη Ναταλία Γερμανού ήτο για εκείνη. Ρεσιτάλ, μιλάμε έδωσε ο αοιδός, ο οποίος δεν προσπάθησε καθόλου να κρύψει την προσωπική κόντρα που έχει με την Γερμανού, που κρατά χρόνια, αλλά μόνο εκείνοι γνωρίζουν το λόγο.

Έλα, όμως, που το «παρελθόν» τους δεν το γνώριζαν οι συντελεστές της εκπομπής που μόλις άκουσαν τον Καλλίδη να ειρωνεύεται την πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής, ήταν... να άνοιγε η γη να τους καταπιεί. Ειδικά, την Κατερίνα Καραβάτου, που προσπαθούσε μάταια να μαζέψει τα αμάζευτα.


«Η Γερμανού δεν είναι εδώ; Θα φύγω! Θα έρθει αργότερα; Εγώ νόμιζα ότι θα είναι εδώ γι' αυτό ήρθα!», είπε ο αοιδός με το που μπήκε στο πλατό. Ο Σταματόπουλος τού είπε ότι την έχουν κρύψει και ο Καλλίδης έκανε ότι σκιάχτηκε με αυτό. Στη συνέχεια, η άλλη παρουσιάστρια, η Κων/να Σπυροπούλου ντε, του επισήμανε ότι πέρυσι που ήταν η Ναταλία, εκείνος δεν τους είχε κάνει την τιμή. Για να έρθει εκείνος να ρίξει μια καρφαρα ίσα με το μπόι του.

«Δεν είχα έρθει! Τώρα έγινε η εκπομπή πιο νεανική! Κατάλαβες;», είπε και τους έστειλες όλους. Κι εμάς μαζί. Και περισσότερο τη Ναταλία.