Ποιο είναι αυτό το σέξι κορίτσι που τραβάει κουπί;

20.09.2013
Είναι από τα πιο σέξι και καλλίγραμμα κορίτσια της showbiz και η τελευταία της εμφάνιση με μαγιό στη Μύκονο, απλά το επιβεβαιώνει.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία βρέθηκε στο νησί των Ανέμων με τον αγαπημένο της Ηλία Βρεττό, για επαγγελματικούς λόγους, αλλά ο έρωτας τους είναι πάνω στα μέλια κι έτσι δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον. Η Ευαγγελία έμεινε στη Μύκονο δύο εβδομάδες για τα γυρίσματα της εκπομπής "Let's Go Greece" που θα προβληθεί στα δορυφορικά κανάλια του ANT1. Και ο αοιδός, σύμφωνα με το ΟΚ!, ήταν μαζί της στα γυρίσματα.

Προφανώς για να της δώσει δύναμη και κουράγιο, να βαστάξει τις "κακουχίες" που πέρασε. Και τι δεν έκανε η πρώην Σταρ Ελλάς. Πρώτα απ' όλα, τράβηξε μεγάλο κουπί, μετά έκανε τζετ σκι, κανό, μέχρι και stand-up paddle έκανε. Τι να λέμε τώρα. Κανονικά, πρέπει να της κολλάνε... βαρέα ανθυγιεινά.

Πάντως, ακόμη κι έτσι, η Αραβανή δεν αποχωρίστηκε τη σέξι πλευρά της, που την ανέδειξε με hot μπικίνι. Πιο hot... πεθαίνεις. Και ο Βρεττός πάντα εκεί δίπλα της. Από κοντά και ο φωτογραφικός φακός. Και οι φωτογραφίες "κόβουν" την ανάσα (που λέει ο λόγος). Κι αν εσύ τώρα, μακαρίζεις την τύχη των λουόμενων που βρέθηκαν εκεί, μπορείς να κάνεις υπομονη. Εκτός απροόπτου, η Ευαγγελία θα βάλει τα παπούτσια χορού στο Dancing with the stars, οπότε θα μπορείς να απολαύσεις τα... κάλλη της.