Πώς ο Χατζηνικολάου ενώνει Κωστόπουλο και Λιάγκα;

20.09.2013
Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας ή ο Γιώργος Λιάγκας και Πέτρος Κωστόπουλος φέτος τον χειμώνα θα είναι τηλεοπτικά αντίπαλοι, ως οι δύο άνδρες της πρωινης ψυχαγωγικής ζώνης.

Και τη "μάχη" αυτή την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Εξάλλου, Κωστόπουλος και Λιάγκας έχουν πολλά κοινά. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Και οι δυο έχουν ένα ιδιαίτερο χιούμορ, για άλλους... ωμό, γι άλλους... ψιλό-καψιμιτζίδικο, ενώ αυτό που σκέφτονται θα το πούνε και τα μπιμπ δεν προλαβαίνουν να μπουν.

Επίσης και τους δύο δεν περιμέναμε να τους δούμε να παρουσιάζουν πρωιναδικο, αλλά ποτέ μη λες ποτέ... στις πρωχό ιδέες του Mega. Εξάλλου, στο Μεγάλο κανάλι πριν τρία χρόνια πήρε ο Λιάγκας το "βάφτισμα" του πρωινού και το Mega είναι αυτό που φέρνει στη θέση αυτή τον πάλαι ποτέ ισχυρό εκδότη.

Και τα κοινά τους δεν σταματούν εδώ. Και οι δύο είναι Ολυμπιακοί και μάλιστα "άρρωστοι", ενώ (χώρις να ξέρουμε τα πολιτικά τους πιστεύω σήμερα) και οι δύο υπήρξαν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ο, δε, Λιάγκας ήταν πριν λίγα χρόνια υποψήφιος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα. Α και ο Κωστόπουλος είναι από τον Βόλο (αν και αυτό μπορεί και να τους... χωρίζει. χιχιχι).

Είναι και οι δύο σκαφάτοι (δεν ξέρουμε αν ο Κωστόπουλος το έχει ακόμη) και μάλιστα στα editorials τους συχνά αναφέρονται στη... σκαφάτη εμπειρία τους. Το ζεύγος Κωστόπουλου - Μπαλατσινού αγαπάει το "ιερό" νησί της Πάτμου, ενώ Λιάγκας-Σκορδά το "ιερό" νησί της Τήνου. Μπρρρ. Πολλά τα κοινά λέμε.

Αλλά εμείς έχουμε ακόμη ένα. Λιάγκας και Κωστόπουλος έχουν κοινό κουμπάρο. Το Νίκο Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος έχει παντρέψει και βαφτίσει το γιο του Λιάγκα, ενώ τον δικό του γιο βάφτισε το 2009 ο Κωστόπουλος.