Ουγγαρέζος: «Δε μιλάμε με τον Γιώργο και τη Φαίη»

13.09.2013
Πριν λίγο καιρό δημοσίευμα του TV Ζάπινγκ ήθελε τη μεγάλη φιλία του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Γιώργο Λιάγκα να έλαβε τέλος, μετά το «διαζύγιο» του ζεύγους με το Mega

και την επιλογή του πρώτου να παραμείνει στο κανάλι που τον ανέδειξε. Και τώρα, έρχεται ο «Δημητρός» - όπως τον αποκαλούσε ο... αδελφός Λιάγκας - να επιβεβαιώσει ότι πλέον δεν μιλάνε!


"Όταν προκύπτει ένα διαζύγιο, επέρχεται ένας μικρός, ένας ξαφνικός θάνατος. Υπήρξε μια αναστάτωση, τρομάξαμε όλοι από το "σκηνικό" και ναι δεν τα έχουμε πει, αλλά θα αποκατασταθεί αυτό, θέλω να πιστεύω» αποκαλύπτει ο Ουγγαρέζος στο περιοδικό TV Ζάπινγκ. Και παραδέχεται πόσο σημαντικό ήταν για εκείνον, όταν ο Λιάγκας τον είχε προσφωνήσει στην εκ[πομπή... αδελφό του!

«Δέσαμε εξαιρετικά και με τον Γιώργο και με την Φαίη, ζήσαμε πολλά, ήρθαμε πολύ κοντά, με τίμησε πολύ η προσφώνησή του "αδελφός" - θα είχα αδελφό στην ηλικία του, αν δεν τον είχαμε χάσει. Σου το ξανατονίζω, θέλω να πιστεύω ότι χωρίσαμε μόνο επαγγελματικά και όχι προσωπικά. Και ειδικά μετά τα όσα "ακριβά" ζήσαμε κάνοντας τόση παρέα" εξήγησε.


Ο Ουγγαρέζος μίλησε και για την τηλεοπτική τους «κόντρα», αφού πλέον είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα. "Θα παλέψουμε για το καλύτερο, ο καθένας από το δικό του πόστο. Εγώ ως μέλος ομάδας ξανά, εκείνος ως αρχηγός ομάδας. Και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και οι δύο. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες τύπου "πόλεμος" και ακόμα περισσότερο το "αδέλφια σε πόλεμο"- ούτε σαπουνόπερα να ήμασταν!