Ποιος είναι ο γοητευτικός σύντροφος της Μπακοδήμου;

13.09.2013
Πριν λίγες μέρες ο Νίκος Αλιάγας πάντρεψε στην Τζια την αδελφή του, Μαρία και μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Μαρία Μπακοδήμου, αφού είναι ξαδέλφια.

Φωτογραφίες (που λίγες ώρες αργότερα οργισμένος ο Αλιάγας τις χαρακτήρισε ως... κλεμμένες) δημοσίευσε το περιοδικό Hello, όπου είδαμε ότι στο πλευρό της Μπακοδήμου βρισκόταν ένας γοητευτικός κύριος, αγνώστων στοιχείων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο σύντροφος της παρουσιάστριας.

Και τούτη είναι η πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια που η Μπακοδήμου εμφανίζεται δημόσια με σύντροφός της. Αν πιστέψουμε τους ισχυρισμούς του Αλιάγα ότι οι φωτογραφίες είναι «κλεμμένες», άρα δεν υπήρχε άδεια από την οικογένεια, δεν μπορούμε να πούμε ότι η Μαρία έκανε επίσημη εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Εξάλλου, προστατεύει την προσωπική της ζωή και ουδέποτε έχει απασχολήσει τα Μέσα με αυτήν. Ειδικά, μετά το διαζύγιο της.

Ας τα αφήσουμε, όμως, όλα αυτά και να πάμε στο ζουμί της ιστορίας. Ποίος είναι ο γοητευτικός κύριος με το μούσι, το trendy γυαλί και τα τατουάζ, που έχει κλέψει την καρδιά της παρουσιάστριας; Πρόκειται για τον 45χρονο εικαστικό, Τίμο Λειβαδίτη, ο οποίος εκτός από καλλιτέχνης είναι κι επιχειρηματίας.

Η σχέση τους μετράει αρκετούς μήνες, ενώ το καλοκαίρι έκαναν κοινές διακοπές στην Ύδρα, πάντα με διακριτικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.