Μελέτη: Ξεκαθαρίζει τη σχέση της με 20χρονο ποδοσφαιριστή

13.09.2013
Μία φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη αγκαλιά με νεαρό (πολύ νεαρό) ποδοσφαιριστή ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Εξάλλου, είναι της... μοδός τελευταία οι σχέσεις «επώνυμων» κυριών με... φυτώρια ομάδων του ποδοσφαίρου και κάπως έτσι «έμπλεξαν» και την Ελεονώρα σε αυτό. Της «χρέωσαν» λοιπόν σχέση με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Οι φήμες και κάποια δημοσιεύματα που υποστήριζαν τα περί έρωτα, έφτασαν στα αυτιά της παρουσιάστριας κι εκείνη μέσα από το προσωπικό της blog έσπευσε να τα διαψεύσει κατηγορηματικά. Και άθελα ή ηθελημένα (πειράζει να πάρουμε την κουρτίνα 2;) αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό, αλλά με άλλον άνδρα.

Όσο για το πιτσιρίκι (συγνώμη κιόλας, αλλά περί πιτσιρικιού πρόκειται) του Εργοτέλη, είναι μόνο φίλοι και γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όπου η Ελεονώρα είχε ταξιδέψει το καλοκαίρι με την κολλητή της. Εκεί, άλλωστε τραβήχτηκε και η επίμαχη φωτογραφία, την οποία η Μελέτη ανέβασε πριν ένα μήυνα στο Instagram και την αναδημοσίευσε λίγες μέρες μετά και ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Όσο για το νέο έρωτα στη ζωή της, την... αποκάλυψη έκανε η ίδια κλείνοντας το κείμενο της ως εξής: «Γράφω αυτό το κείμενο γιατί είμαι του «ξανθού» και του υγρού στοιχείου. Φιλάκια σας»!