Οριστικά εκτός Dancing η Ζέτα. Τι ρόλο έπαιξαν τα λεφτά;

13.09.2013
Μόνο έκπληξη και μόνο ωσάν κεραυνός εν αιθρία δεν έπεσε η είδηση ότι η Ζέτα Μακρυπούλια μένει οριστικά εκτός Dancing with the stars.

Τα προβλήματα που είχαν προκύψει με τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ «Sugar» το φετινό χειμώνα, έδειχναν άλυτα και τις τελευταίες μέρες το πράγμα «βρωμούσε» ότι η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 πάει προς... ναυάγιο. Άλλωστε, την προηγούμενη εβδομάδα, η Μακρυπούλια συναντήθηκε με τον Γιάννη Λατσιο και μπορεί το ραντεβού να έγινε σε καλό κλίμα, όμως και οι δύο πλευρές, λύση δεν μπόρεσαν να βρουν.

Σου λέει, υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες που δεν μπορούσαν να έρθουν σε συμφωνία. Γιατί μπορεί η κυριακάτικη παράσταση να ξεκινούσε πιο νωρίς (ακούστηκε και αυτό), και πάλι η Ζέτα σου λέει, δεν προλάβαινε να πάει στο στούντιο και να ετοιμαστεί. Θα ήταν με τη ψυχή στο στόμα και η παραγωγή του Dancing με το άγχος αν θα προλάβει η παρουσιάστρια τους.

Για να αλλάξει το show ώρα και μέρα δεν το συζητούσαν από το κανάλι οπότε δεν έκατσε το πράγμα. Ωστόσο κι εδώ θέλουμε να μείνουμε, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ένα δεύτερο – που αποδείχτηκε και... μοιραίο – αγκάθι στις συζητήσεις ήταν και το χρήμα.

Πέρυσι είχαν κάνει περικοπές στην αμοιβή της Μακρυπούλια και η Ζέτα φαίνεται ότι θεώρησε πως φέτος θα της κάνουν... αύξηση. Ο Λάτσιος, όμως, της ξεκαθάρισε ότι δεν γίνεται αυτό, αφού ήδη έχει βγει το μπάτζετ του show.

Τέλος πάντων, τώρα μένει να δούμε ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της στο Dancing, με τις εσωτερικές υποψήφιες (κορίτσια του καναλιού και όλα τους ξανθά) πολλές και καλές.