Τσιμτσιλή-Σοφός: Το πάθος δεν κρύβεται ούτε στη θάλασσα

12.09.2013
Όποιος λέει ότι ο γάμος και το παιδί "σκοτώνουν" τον έρωτα, ας δει την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό, για να πάρουν την διάψευση τους.

Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια γαμου και την απόκτηση ενός μωρού πριν τρεις μήνες, μόνο "δολοφονημένο" έρωτα δεν έχει, αφού το πάθος μεταξύ τους περισσεύει. Και με κάθε ευκαιρία, τον εκδηλώνουν και δημοσίως.

Πάρε παράδειγμα το φετινό καλοκαίρι, όπου πέρασαν ένα μεγάλο μέρος των διακοπών τους στην Πάρο. Δεν υπήρχε φωτογραφία που να έρχεται από την παραλία και η Σταματίνα με το σύζυγό της να μην είναι αγκαλιασμένοι μέσα στη θάλασσα. Και να ανταλάσσουν τρυφερά φιλιά και χάδια, ενώ έβγαιναν από τη θάλασσα πάντα πιασμένοι από το χέρι.

Μάλιστα, η πόζα "αγκαλιασμένοι μέσα στο νερό" πρέπει να είναι και η αγαπημένη τους, αφού από την αρχή της σχέσης τους, ουκ ολίγες φορές τους εχουμε δει σε αυτήν. Μάλιστα, το περασμενο σαββατοκύριακο το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο για μία βάφτιση και ο φακός του περιοδικού Hello τους απαθανάτισε again αγκαλιασμένους μέσα στη θάλασσα. Αλλά και στις ξαπλώστρες.