Συνατσάκη: Πέρασε δύσκολα δίπλα σε Σκορδά-Λιάγκα;

10.09.2013
Τρελό σουξέ έχει αυτή την περίοδο η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία φέρεται ως μήλον της έριδος ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, για την γλυκιά Μαίρη «σφάζονται» κατά κάποιο τρόπο τα πρωινάδικα των δύο καναλιών για το ποιο θα την πάρει μαζί του, αφού τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος όσο και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα την θέλουν. Αν και η Συνατσάκη δεν έχει υπογράψει ακόμη με τον ΑΝΤ1 και παρόλο που γοητεύτηκε από την πρόταση του Κωστόπουλου, όπως διαβάζουμε στο TV Ζάπινγκ, κλίνει προς ΑΝΤ1 μεριά.

Κι εδώ είναι τα δύσκολα και οι καλές οι αποκαλύψεις, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το κανάλι την πιέζουν να πάει στο νέο τους πρωινό, αλλά η νεαρή παρουσιάστρια, όσο περνάει από το χέρι της, αποφεύγει να ενταχθεί στην ομάδα της Σκορδά και του Λιάγκα. Κι αυτό διότι η Μαίρη τον καιρό που συνεργάστηκε με το ζεύγος μόνο καλές αναμνήσεις δεν έχει καθώς είχε καταπιεστεί φρικτά από τη συμπεριφορά τους.

Τι ακριβώς έκαναν του κοριτσιού και δεν θέλει μια νέα συνεργασία μαζί τους, το δημοσίευμα δεν το αποκαλύπτει. Πάντως, μας προκαλεί εντύπωση η συγκεκριμένη αποκάλυψη, αφού η Συνατσάκη είχε καλές σχέσεις με το ζεύγος, ενώ είχε πάει πέρυσι το καλοκαίρι και στη βάφτιση του γιου τους, στην Τήνο.

Αλλά θα μου πεις... όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!