Μελέτη: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της

15.07.2013
Αδυναμία στις αλλαγές στο λουκ έχει η Ελεονώρα Μελέτη και κυρίως στο μαλλί της, αφού ουκ ολίγες φορές πειραματίζεται με τις... τρίχες.

Ωστόσο, η νέα αλλαγή που έκανε στο τριχωτό της κεφαλής της και είναι μία... επιστροφή στο παρελθόν μάς έβαλε σε σκέψεις. Βλέπεις, η Ελεονώρα έβαλε μακριά extensions και πλέον είναι η Μελέτη του Πρωινού Καφέ. Και είναι και η "σατανική" σύμπτωση να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νέο μαλλί σε συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη μητέρα της στο πλευρό της, που μας γύρισε χρόνια πίσω.

Τότε, που η Ελεονώρα ως διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ, είχε κάνει την εμφάνιση της με τη μητέρα της σε συναυλία του Χατζηγιάννη. Κι έχει η παρουσιάστρια στη νυν φωτογραφία το ίδιο συνεταλμένο ύφος του τότε. Μια Ελεονώρα από τα παλιά, λέμε και μάς αρέσει.

Βέβαια, ο προβληματισμός συνεχίζεται. Πώς και αποφάσισε να βάλει μαλλί μακρύ; Αυτή μέχρι πρόσφατα δήλωνε ότι δεν πρόκειται να το αφήσει πάλι μακρύ και μόνο το κοντό της αρέσει. Γιατί, ακόμη δεν έχουμε ξεχάσει την αντίδραση της όταν για τις ανάγκες του DWTS είχε βάλει exte και την επομένη στην εκπομπή είχε σκάσει που δεν πρόλαβε να το βγάλει.

Μην κάνει στροφή και το πήρε αλλιώς πιο... ενημερωτικά, ας πούμε; Τώρα που έκανε στορφή και το... Star. Εξάλλου, οι του ενημερωτικού κυρίως κυρίες είναι πιο... μακρυμαλλούσες. Βλέπε Πόπη Τσαπανίδου, Τατιάνα Στεφανίδου, Εύα Αντωνοπούλου και πάει λέγοντας.

Όπως και να έχει, εμείς είμαστε ψηφίζουμε δαγκωτό μακρύ μαλλί. Έστω κι αν είναι exte.