Κωστέτσος: Η απάντηση του στην εκπομπή της Μελέτη

05.07.2013
Τη δική του απάντηση για ποιο λόγο έφυγε κι άφησε σύξυλους τους συντελεστές της Μεσημεριανής Μελέτη, το μεσημέρι της Πέμπτης δίνει ο Βασίλειος Κωστέτσος

Ο γνωστός σχεδιαστής που έφυγε από τις εγκαταστάσεις του Star, επειδή - όπως είπαν στην εκπομπή - στο φυλάκιο τον ρώτησαν που πηγαίνει καλεσμένος, εξηγεί ανορθόγραφα ότι κάποιοι "Ιλίθιοι"... καβλάντιζαν μαζί του. Κι επειδή το θεώρησε αγενεια, σηκώθηκε κι έφυγε. Ωστόσο, παραδέχεται ότι εκτιμά την Ελεονώρα Μελέτη και γι αυτό δέχτηκε να πάει στην εκπομπή.

«Την Μελέτη την εκτιμώ! Γι’ αυτό και είπα ναι! Όμως το να καβλάντίζουνε μαζί μου ιλίθιοι που το παίζουν έξυπνοι γκόμενοι το θεωρώ αγένεια», έγραψε αρχικά στο Twitter.

Και συνέχισε αναφερόμενος στην Τζωρτζέλα, η οποία τον κάλεσε στην εκπομπή. "Και αγαπημένη μου Τζωρτζέλα θα’ ταν πιο αξιοπρεπές να επιπλήξεις τους ιλίθιους αντιεπαγγελματίες παρά εμένα με βωμολοχίες, ως καλεσμένος. Λυπάμαι».

Η σύγχιση του σχεδιαστή είναι εμφανής, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά ότι επιμένει να γράφει "Ιλίθιους" και όχι "Ηλίθιους".

Και κετέληξε: «Και για να τελειώνουμε, θα’ ταν αξιοπρεπές να τιμάμε τον καλεσμένο σπίτι μας και όχι να τον βρίζουμε γιατί έτσι μας εξυπηρετεί».

Τι να πει κανείς. Περιμένουμε να δούμε αν η κόντρα συνεχιστεί και η Μελέτη τηρήσει το μήνυμα που τού έστειλε "Μην τολμήσει και πατήσει εδώ, θα γίνει...." ή τις επόμενες μέρες και οι δύο πλευρές δώσουν τόπο στην οργή και λύσουν την παρεξήγηση - ως είθισται - στον "αέρα" της εκπομπής.