Έφυγε ο Κωστέτσος & η Μελέτη βγήκε με τα εσώρουχα

04.07.2013
Απίστευτες σκηνές συνέβησαν στη Μεσημεριανή Μελέτη την Πέμπτη, όπου ο ιδιόρρυθμος καλεσμένος τους και πασίγνωστος σχεδιαστής τούς παράτησε σύξυλους πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

Και το απίστευτο «κρέμασμα» του καλεσμένου έκανε έξαλλη την Ελεονώρα Μελέτη που βγήκε με τα εσώρουχα από το καμαρίνι της, για να συνεφέρει την εγκυμονούσα Τζωρτζέλα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η εκπομπή για την Πέμπτη (4/7) είχε καλεσμένο πασίγνωστο σχεδιαστή (σύμφωνα με το Star.gr πρόκειται για τον Βασίλειο Κωστέτσο) και μάλιστα έστειλαν ταξί να τον παραλάβει από το Κολωνάκι όπου μένει και να τον πάει στο κανάλι στην Κηφισιά. Και μόλις έφτασαν στις εγκαταστάσεις έγινε... του πανηγυριού.

Έξω από το κανάλι, όπως σε όλες τις εταιρείες υπάρχει φυλάκιο, όπου για να μπει κάποιος επισκέπτης μέσα, για λόγους ασφαλείας πρέπει να ενημερώσει σε ποια εκπομπή (στην προκειμένη περίπτωση) πηγαίνει. Και αυτό έκαναν οι φύλακες και με τον ιδιόρρυθμο σχεδιαστή, ο οποίος έπαθε σοκ, αφού προφανώς θεώρησε ότι οι πάντες στο Star πρέπει να γνωρίζουν που πηγαίνει. Κι αφού δεν γνώριζαν, πήρε το ταξί κι έφυγε.

Το μαθαίνουν αυτό από την εκπομπή και δη η Τζωρτζέλα που τον είχε καλέσει κι έγινε έξαλλη. Τον έπαιρνε στο κινητό να μιλήσουν, αλλά εκείνος δεν το σήκωνε. Είναι κι έγκυος και ήρθε το αίμα και τις ανέβηκε στο κεφάλι. Ακούει τις φωνές η Μελέτη και πάνω στον πανικό τι συμβαίνει με την εγκυμονούσα, βγήκε από το καμαρίνι της με τα εσώρουχα. Όπως το διαβάζεις.

Έξαλλη και η παρουσιάστρια, έπαιρνε τηλέφωνο αλλά τζίφος. Μέχρι που πήραν τον ταξιτζή κι εκείνος τους είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει μαζί τους. Και μετά από αυτό, διεμήνυσαν στον σχεδιαστή να μην ξαναπεράσει το πόδι του από τα μέρη τους. Είναι πια με δόξες και τιμές στη μαύρη λίστα της εκπομπής.