Σκορδά: «Κάρφωσε» στον Μπουγιούρη τον χωρισμό του

14.02.2013
Δεν ήξερε, δε ρώταγε ο έρμος ο Παναγιώτης Μπουγιούρης όταν δέχτηκε να καθίσει απέναντι από την Φαίη Σκορδά;

Δεν έχει δει τελευταία ότι η παρουσιάστρια έχει τον μοναδικό (μα μοναδικό όμως) τρόπο να φέρνει τον καλεσμένο στην πιο αμήχανη θέση; Γιατί μπορεί να έχει κολλήσει του Γιώργου του Λιάγκα η ρετσινιά ότι κάνει μονίμως σεξουαλικές ερωτήσεις στον καλεσμένο, όμως, η Φαίη με διαφορά κάνει τις πιο αδιάκριτες σε σημείο κατινίστικες ερωτήσεις.

Και για να καταλάβεις, τι εννοούμε, η Φαίη «έδωσε» στεγνά στον αέρα τον Μπουγιούρη ότι έχει χωρίσει με την Πηνελόπη Πλάκα και μάλιστα με τον πιο άκομψο τρόπο. Η κουβέντα, που λες, είχε πάει γύρω από τη μυστικοπάθεια του ηθοποιού και το γεγονός ότι είναι κλειστός χαρακτήρας. Η Σκορδά τον ρώτησε αν θέλει να μοιράζεται τα προσωπικά του με τους άλλους κι εκείνος μιλούσε αφηρημένα, δείχνοντας φανερά ότι δεν θέλει να απαντήσει.

Αλλά η παρουσιάστρια επέμενε να πάρει απάντηση στο τιτανο-τεράστιο ερώτημα που του έθεσε. Ο Μπουγιούρης, όμως, βράχος και τότε ο Λιάγκας με διπλωματία τον ρώτησε «αν έχει πει όλα του τα μυστικά στην κοπέλα του»

Και τότε πετάγεται το «καρφί» Φαίη και σχολιάζει με τον πιο άκομψο τρόπο: «Που τώρα δεν έχει»!

Τάφος ανοιχτός η σύζυγος με τον Μπουγιούρη να μένει κάγκελο. Από αλλού το περίμενε κι από αλλού του ήρθε. Αλλά του αναγνωρίζουμε ότι έδειξε χαρακτήρα δίνοντας τόπο στην οργή.