Φραγκάκη: Αποκαλύπτει ότι χώρισε λόγω του παιδιού

14.02.2013
Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν η Εύη Φραγκάκη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το διαζύγιο της με τον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη.

Η άνκοργουμαν του ΑΝΤ1 παραδέχεται ότι ο λόγος που χώρισαν ήταν το παιδί, αλλά η απόφαση πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη.

«Από την πρώτη στιγμή που βλέπαμε ότι κάτι δεν πάει καλά με εμάς σαν ζευγάρι με τον Δημήτρη, αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Και το κάναμε με πολλή σκέψη αλλά το κάναμε άμεσα και ο πιο βασικός λόγος ήταν το παιδί και να είναι εκείνο καλά. Όλα έγιναν γρήγορα, συνειδητά και προγραμματισμένα. Όταν γνωριστήκαμε ζήσαμε μαζί, κάναμε το παιδί και μου πήρε πολύ καιρό για να μπορώ να μιλάω τώρα ψύχραιμα για το διαζύγιο. Ο πρώτος καιρός, στον χωρισμό ήταν πολύ δύσκολος. Και ο χωρισμός ήταν πολύ δύσκολος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, όπως είπε, στο περιβάλλον της δεν έχει χωρισμένες οικογένειες. «Είμαι από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια και ήταν δύσκολο. Ένα στα δύο ζευγάρια πια χωρίζουν και ίσως είναι πιο υγιές να χωρίζει ένα ζευγάρι παρά να μένει μαζί και να καταπιέζεται.

Ήταν πιο δύσκολο για μένα γιατί στη μάνα πέφτει το "βάρος" του παιδιού. Γιατί ο Δημήτρης είναι όλη μέρα στο ρεπορτάζ και το βράδυ που γυρίζει ο μικρός έχει κοιμηθεί. Ήταν δύσκολο και πολύ αγχωτικό μετά το διαζύγιο να πάρω επ΄ ώμου την ανατροφή του παιδιού και να τον κάνω έναν υγιή ενήλικα όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά».