Σκορδά: Πού εμφανίσθηκε με σούπερ μινάκι & σιθρού;

25.01.2013
Δεν ξέρουμε αν η Φαίη Σκορδά χάρηκε ιδιαίτερα από τις αναμνήσεις της Ζήνας Κουτσελίνη από την πρώτη τους συνάντηση, πάντως η δεύτερη έδωσε ρεσιτάλ όταν περιέγραψε τη μέρα που γνώρισε το τηλεοπτικό της τέκνο.

Η Κουτσελίνη ήταν καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου το βράδυ της Πέμπτης και ως άνθρωπος που γνωρίζει την τηλεόραση τόσο καλά, αλλά κι έχει αναδείξει τόσες και τόσες παρουσιάστριες μίλησε για την πρώτη της συνάντηση με την Φαίη, την οποία είχε δει στο Μακεδονία TV και την έφερε στην Αθήνα για τη μεσημεριανή ζώνη του ALter.

"Την είδα ένα πρωί στην τηλεόραση, στο TV Μακεδονία και λέω "για κοίτα την αυτή, για να την έχω στο μυαλό μου". Όταν πήγα στο ALTER και έπρεπε μέσα σε 15 μέρες να στήσω ολόκληρο πρόγραμμα πήρα την Φαίη" ενώ αποκάλυψε και πώς έσκασε μούρη στο γραφείο της η νεαρή παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη. "Σκάει μούρη στο κανάλι και φοράει ένα μίνι μέχρι εδώ, βρακάκι όλα κανονικά, ένα τσόκαρο και ένα μπλουζάκι σχεδόν σιθρού. Καταλαβαίνεις τι έγινε στο κανάλι. έρχονταν όλοι στο γραφείο και με ρωτούσαν αν θέλω κάτι".

Η Κουτσελίνη αποκάλυψε επίσης ότι η Σκορδά με χαρακτηριστική προφορά "λι" και "νι" στην αρχή δεν ήθελε να πάει στο μεσημεριανό, αφού στο μυαλό της είχε το πρωινό. Η Κουτσελίνη, όμως της εξήγησε ότι με μεγαθήρια απέναντι, όπως η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε δύο μήνες θα είχε χαθεί από την τηλεόραση.

Πάντως, οι δύο γυναίκες έιχαν άριστη σχέση, έμεναν σε διπλανά σπίτια και περνούσαν πολλές ώρες μαζί.