Ε όχι και να φύγει η Ράλλη

26.11.2012
Η πρώτη αποχώρηση από το Dancing with the stars είναι γεγονός και άκουσον, άκουσον την πόρτα της εξόδου είδε η Νικολέττα Ράλλη!

Μα να φύγει η Ράλλη; Πώς το βάσταξε η καρδιά του κόσμου και δεν έδωσε μία θετική ψήφο στο κορίτσι; Από τη στιγμή, δε, που στο show παρέμειναν άλλοι κι άλλοι που καλύτερους από τη Ράλλη δεν τους λες. Η σέξι παρουσιάστρια και από τα χαμογελαστά πρόσωπα του Dancing έβαλε τα δυνατά της σε έναν αισθησιακό αλλά... Marylin Monroe στο μελανούρι. Ωστόσο, δε συγκίνησε την επιτροπή (βασικά την Κυριακή οι κριτές έμειναν ασυγκίνητοι απ’ όλους) συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς.

Υπήρξαν και χορευτές με μικρότερη βαθμολογία από εκείνη, αλλά τελικά ήταν συνυποψήφια για αποχώρηση με την Μαριάντα Πιερίδη. Η Ράλλη μόλις άκουσε την Ζέτα Μακρυπούλια να λέει το όνομα της μία έκπληξη και μία απογοήτευση την ένιωσε. «Στεναχωρήθηκα, αλλά έχω μια χαρά γιατί όταν χορεύαμε ρούμπα με έβαζε να τον χαστουκίζω, οπότε γλιτώνουμε όλο αυτό. Δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο, αλλά θα συνεχίσω το χορό» δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.