Η Σούλα του Οίκου Εποχής πήγε Κωστόπουλο και τα είπε όλα

22.11.2012
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Πέτρος Κωστόπουλος και φιλοξένησε μία ιδαίτερη καλεσμένη, αλλά όχι όποια και όποια....

Την περιβόητη Σούλα του Οίκου Εποχής στη Λάρισα έφερε στο στούντιο και είναι αλήθεια, ότι η εμφάνιση της μία άλφα αίσθηση την προκάλεσε. Αν και η Σούλα με το όνομα, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μεγάλη φίρμα με τη χορηγία της σε ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και με την προσπάθεια της να κάνει δωρεά σε δημοτικό σχολείο στην Πάτρα. Μάλιστα, η φήμη της έχει περάσει και τα ελληνικά σύνορα, αφού έχει γίνει θέμα σε ξένα ΜΜΕ.

Ε και η τόση δημοσιότητα είναι ένας καλός (ο καλύτερος θα λέγαμε) λόγος για τον Κωστόπουλο να την έχει στην πρεμιέρα του. Η Σούλα, που λες, μίλησε για τη ζωή της, τον γάμο που έκανε όταν ήταν σχεδόν παιδί, για το γιο της, αλλά και πώς έφτασε να ασκήσει το αρχαιότερο επάγγελμα. Η Σούλα, παντρεύτηκε από έρωτα στα 14 της χρόνια ενώ σχεδόν ένα χρόνο μετά απέκτησε το γιο της. Με το σύζυγο χώρισε ενάμιση χρόνο μετά κι αφού έκανε όλες τις δουλειές (ως και τσιλιαδόρος δούλεψε) αποφάσισε στα 27 της χρόνια να γίνει ιερόδουλη. Εξάλλου, είχε ένα παιδί να μεγαλώσει.

Ο γιος της όταν πήγαινε γυμνάσιο τη ρώτησε, πού βρίσκει τα λεφτά και πήραν σπίτι, αυτοκίνητο, έχουν να τρώνε κι εκείνη του απάντησε ότι θα του εξηγήσει όταν μεγαλώσει. Όταν εκείνος ήταν 27 χρονών, η Σούλα είχε ένα ατύχημα και όταν ο γιος της πήγε να τη δει, θέλησε να του πει τι δουλειά κάνει, αλλά εκείνος της είπε ότι «ξέρει». Έκτοτε, δεν το συζήτησαν ξανά, ενώ τον έχει πάρει κοντά στη δουλειά της.

Ωστόσο, είχε γέλιο (και προκλήθηκε και ο σχετικός πανικός στο στούντιο) η ιστορία με την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, που πήγε να την βγάλει την περίοδο της Χούντας.

«Πήγα στα 27 μου να κάνω ένα χαρακτηρισμό για να πάρω άδεια εργασίας. Δεν είχε τελειώσει ακόμη η χούντα και μου ζητούσαν να τους πάω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Οπότε πάω στο γραφείο του τότε διοικητή ασφάλειας της Θεσσαλονίκης και του λέω 'Καλά είσαι σοβαρός; Πουτ@@ θέλω να γίνω, όχι υπουργός».