Μαλέλης: Άστραψε και βρόντηξε με την Μελέτη

01.10.2012
Αποκαλυπτικός και κομμάτι αγριεμένος ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης σε ραδιοφωνική του εκπομπή και από τις «αστραπές και βροντές» του διευθυντή δεν γλίτωσε ούτε η Ελεονώρα Μελέτη!!!!

Ω ναι. Ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Channel βγήκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στο "ΒΗΜΑ FM" και μίλησε για όλα, ενώ προχώρησε και σε γενναίες αποκαλύψεις, όπως ότι πρόσφατα επέπληξε αυστηρά την Ελεονώρα.

Αν και υπερασπίστηκε την «Μεσημεριανή Μελέτη» και τη θεματολογία της, αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που τον ενόχλησε ιδιαίτερα και για το οποίο επέπληξε τόσο την παρουσιάστρια όσο και τη δημοσιογραφική της ομάδα. Και αιτία ήτο η... Χρυσή Αυγή!

"H γραμμή είναι ότι θα παραμείνει lifestyle η Μελέτη, θα έχει τα θέματα που είχε αλλά θα παρουσιάζει κι ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, στην προσπάθεια να βοηθήσει έναν νέο που έχει πρόβλημα, στο βαθμό που η τηλεόραση μπορεί να το κάνει. Βεβαίως έκανε κι ένα λάθος, για το οποίο τους επέπληξα πολύ αυστηρά, και θέλω να τα μαθαίνει αυτά ο κόσμος...Έκαναν lifestyle τη Χρυσή Αυγή. Δε θέλω να ξαναδώ lifestyle την Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι κομμένα, δε θα ξαναγίνουν. Εξηγώ και παίρνω εγώ την ευθύνη, κάναμε λάθος, δε θα ξαναγίνει" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οπότε, αν θέλεις εσύ να μάθεις τους φημολογούμενους έρωτες του Ηλία Κασιδιάρη και να αποκαλύπτει αυτός σε συνέντευξη ότι είναι μικρός για γάμο, στης Μελέτη δεν θα το μάθεις.