Τζιόβας: Γλιστρίδα έφαγε στους "Αρβύλα";

03.05.2012
Πείτε μου, να το γυρίσω στον ΑΝΤ1 ή ακόμη μιλάει ο Ορέστης Τζιόβας; Καλέ, τι «πολυβόλο» ήταν ο ηθοποιός στους «Ράδιο Αρβύλα»; Γλώσσα δεν έβαλε μέσα, αλλά δε φταίει αυτός. Ο Αντώνης Κανάκης φταίει που έκανε το λάθος να τον ρωτήσει για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και πώς προέκυψε η δημιουργία της μπάντας του.

Ξεκίνησε, που λες, ο Τζιόβας και δεν έλεγε να βάλει τελεία. Ροδάνι πήγαινε η γλώσσα του, ο οποίος δεν άφησε απ’ έξω την παραμικρή λεπτομέρεια για τη δημιουργία της. Βρε ούτε ένα κόμμα δεν παρέλειψε.

Πονοκέφαλος μάς έπιασε τους έρμους, για να μην πω ότι λαχανιάσαμε κιόλας. Για να καταλάβεις, ακόμη και ο Κανάκης «έσκασε» από το μπούρου μπούρου και με ωραίο τρόπο την «είπε» στον Τζιόβα μπας και βάλει λίγο φρένο και ξεκινήσει το τραγούδι.

«Μην μας πείτε πώς αποφασίσατε να πείτε αυτό το τραγούδι, σας παρακαλώ, δεν θέλουμε να το ακούσουμε» του είπε γελώντας και... αλληλούια, συμμορφώθηκε. Και να φανταστείς ότι σε άλλες εκπομπές ή όπου τον πετυχαίνει η κάμερα, με το τσιγκέλι του βγάζουν τις λέξεις

Βρε μπας και θέλει τον Κανάκη απέναντί του για να λύνεται η γλώσσα;