Μουρατίδης vs Κορομηλά: «Είναι 60αρα με photoshop»!

02.02.2012
Μα τι αγάπη είναι αυτή που τρέφει ο Νίκος Μουρατίδης για τη Ρούλα Κορομηλά; Και τι σεβασμός για τη γυναίκα. Ψιτ, μιλάμε πιο... τζέντλεμαν τύπος από τον Μουρατίδη δεν υπάρχει. Ή μάλλον υπήρχε κάποτε ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου,

Μα τι αγάπη είναι αυτή που τρέφει ο Νίκος Μουρατίδης για τη Ρούλα Κορομηλά; Και τι σεβασμός για τη γυναίκα. Ψιτ, μιλάμε πιο... τζέντλεμαν τύπος από τον Μουρατίδη δεν υπάρχει. Ή μάλλον υπήρχε κάποτε ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, ο οποίος τα είχε σούρει στην Δάφνη Μπόκοτα: «Γριά εξηντάρα, βλάχα, αμόρφωτη» είχε πει τότε στο Fame Story.

Κι εκείνα τα μελιστάλαχτα λόγια, οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί του Χατζηστεφάνου μού ήρθαν στο μυαλό, όταν άκουσα τον Μουρατίδη να λέει για την Κορομηλά ότι είναι 60 χρονών γυναίκα και το Photoshop είναι ο καλύτερος φίλος της. Ο εν λόγω ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του TV Μακεδονία, «Κορίτσια για σπίτια» και γι ακόμη μία φορά «έθαψε» το Ρουλιώ.

Γιατί κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται. Τού έδειξαν που λες οι παρουσιάστριες φωτογραφίες της Κορομηλά σε μικρότερη ηλικία και ήρθε το μάτι του Μουρατίδη κι έγινε κούπα. «Δεν είναι έτσι η Ρούλα Κορομηλά. Ιησούς Χριστός καλέ. 60 χρονών γυναίκα γιατί τη δείχνετε έτσι; Καλά. To photoshop είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Μα 60 χρονών είναι έτσι; Ψέματα είναι αυτό! Την έχετε δει από κοντά την Ρούλα; Δεν θα τη γνωρίσετε είναι μια άλλη».


Πω πω ξύδι καλέ...