Καραβάτου: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Alpha;

31.01.2012
Η ιστορία της Κατερίνας Καραβάτου με τον Alpha δεν έχει τελειώσει και όπως φαίνεται, έχει πολύ δρόμο μπροστά. Και όχι οι δύο πλευρές δεν θα τον περπατήσουν μαζί, αλλά... παράλληλα, αφού όπως διαβάσαμε

Η ιστορία της Κατερίνας Καραβάτου με τον Alpha δεν έχει τελειώσει και όπως φαίνεται, έχει πολύ δρόμο μπροστά. Και όχι οι δύο πλευρές δεν θα τον περπατήσουν μαζί, αλλά... παράλληλα, αφού όπως διαβάσαμε στη Real life, η παρουσιάστρια σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του καναλιού!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Καραβάτου εξετάζει -με τη βοήθεια δικηγόρων- να προσφύγει στα δικαστήρια κατά του Alpha και να ζητήσει αποζημίωση για την αιφνιδιαστική διακοπή της συνεργασίας τους ενώ η ίδια βρισκόταν στις τελευταίες ημέρες της κύησης. Δεν είναι τυχαίο ότι η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει δημόσια για το θέμα, καθώς τηρεί στάση αναμονής μέχρι να πάρει τελικές αποφάσεις.

Πληροφορίες λένε ότι το συμβόλαιο της παρουσιάστριας είχε λήξει, αλλά υπήρξαν δεσμεύσεις από το κανάλι για τη συνέχιση της συνεργασίας, καθώς επίσης είχε ήδη κινηθεί εσωτερικά ο μηχανισμός και οι διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου της, με ανταλλαγή εγγράφων.

Χαρακτηριστικό, επίσης, είναι ότι η διοίκηση του σταθμού, όταν ανακοίνωσε στην παρουσιάστρια ότι η εκπομπή "Κους-Κους" δεν θα βγει στον αέρα, αντιλαμβανόμενη την ιδιαιτερότητα της κατάστασης, της κατέβαλε το 80% της έως το τέλος του 2011. Τελική απόφαση για τυχόν νομικές ενέργειες δεν έχει ληφθεί ακόμα, καθώς εκκρεμούν συζητήσεις της παρουσιάστριας με τη διοίκηση του σταθμού.