Απέλυσαν τον Ψινάκη - Συντετριμμένος ο Φλωρινιώτης!

07.12.2011
Σόκι, σόκι, σόκι και συντριβή. Όχι θλίψη, διότι τούτο το συναίσθημα είναι ένα μηδενικό μπροστά στη συντριβή για την είδηση ότι απέλυσαν τον Ηλία Ψινάκη από το Fab5! Κι άμα γελάς, ρώτα και τον Γιάννη τον Φλωρινιώτη,

Σόκι, σόκι, σόκι και συντριβή. Όχι θλίψη, διότι τούτο το συναίσθημα είναι ένα μηδενικό μπροστά στη συντριβή για την είδηση ότι απέλυσαν τον Ηλία Ψινάκη από το Fab5! Κι άμα γελάς, ρώτα και τον Γιάννη τον Φλωρινιώτη, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα κομματάκια του μετά την είδηση ότι ο δαιμόνιος μάνατζερ αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Που κολλάει τώρα ο Φλωρινιώτης; Πρόσεξε:

Ο πανμέγιστος καλλιτέχνης βγήκε στον «αέρα» του Made in Star και συντετριμμένος αποκάλυψε τα περί της απόλυσης. Και για ποιο λόγο τούτος το πήρε βαριά; Μα γιατί ένας από τους πολλούς λόγους διαφωνίας του Ψινάκη με την παραγωγή του ριάλιτι ήταν και ο Φλωρινιώτης. Βλέπεις, ο μάνατζερ ήθελε να τον «μεταμορφώσουν» σε ένα επεισόδιο, η παραγωγή διαφωνούσε, αλλά στο τέλος ο Ηλίας πρόταξε τα στήθη του και κατάφερε να περάσει το δικό του. Και ο Φλωρινιώτης μόνο αχάριστος δεν είναι.

Έτσι, με τον που τον πήρε τηλέφωνο ο Ψινάκης να τον ενημερώσει ότι τον απέλυσαν, ο τιτανοτεράστιος καλλιτέχνης έπεσε στα πατώματα και σηκώθηκε μόνο για να τηλεφωνήσει στη Νικολλέτα Ράλλη. Και να πει ότι εξαιτίας του τον έδιωξαν, επειδή ο Ψινάκης τον υπερασπίστηκε. Εκεί να δεις συντριβή κι εκεί να δεις πώς ανατριχιάσαμε (από συγκίνηση, μη νομίζεις) όταν ακούσαμε τον Φλωρινιώτη να λέει ότι δύο άνδρες τον υπερασπίστηκαν και το «πλήρωσαν» με κόστος την απόλυση. Ο Ηλίας και ο... Μάνος. Ωιμέ, όχι ο Μάνος Παπαγιάννης, αλλά (αλί αλί) ο Χατζιδάκις!

Και στα σοβαρά τώρα: Η απόλυση του Ψινάκη μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε, αφού όλοι περιμέναμε ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Το... υπέροχο αγόρι όπου καθόταν και όπου βρισκόταν μιλούσε με τα χειρότερα για το Fab5, το οποίο είχε χαρακτηρίσει «αηδία». Οι σχέσεις του με τα υπόλοιπα... υπέροχα αγόρια ήταν κάκιστες (εξαιρείται ο Γιώργος Μέρλος), ενώ οι διαφωνίες του με την παραγωγή συχνές. Και όπως ακούσαμε στο Made in Star, ο ΑΝΤ1 κάνει λόγο για «ασυμφωνία χαρακτήρων».

Πάμε για... βιλούδινο διαζύγιο;