Πρωινά: Μπάχαλο με Ρουβά- "τα πήρε" ο Λιάγκας!

26.10.2011
Πραγματικά, είναι μία ωραία ατμόσφαιρα τα δύο πρωινά, ενώ έχουμε ανατριχιάσει με την ταύτιση που δείχνουν ουκ ολίγες φορές. Γιατί δεν είναι μόνο το ντύσιμο της Φαίης Σκορδά και της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και αυτή η από κοινού

Πραγματικά, είναι μία ωραία ατμόσφαιρα τα δύο πρωινά, ενώ έχουμε ανατριχιάσει με την ταύτιση που δείχνουν ουκ ολίγες φορές. Γιατί δεν είναι μόνο το ντύσιμο της Φαίης Σκορδά και της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και αυτή η από κοινού αγάπη που έχουν για τον Sakis Ρουβά. Έτσι, για δεύτερη φορά βλέπουμε Πρωινό Mou και Πρωινό ΑΝΤ1 να κάνουν διακαναλική σύνδεση για χάρη του «ειδώλου».

Την πρώτη φορά έγινε με τις δηλώσεις του μαιευτήρα της Κάτιας Ζυγούλη, την δεύτερη με την έξοδο του υπέρλαμπρου ζεύγους μετά του διάδοχου και τώρα με την παρουσίαση του νέου προγράμματος στο «Αθηνών Αρένα». Κι αν την πρώτη φορά η διακαναλική σύνδεση κύλησε ομαλά, δε συνέβη το ίδιο με την τρίτη. Γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, την τρίτη έρχεται η αγάπη και η άμιλλα και κλονίζεται.

Για να καταλάβεις τι συνέβη. Τη σύνδεση άνοιξε το πρωινό του Mega, όπου ο ρεπόρτερ της εκπομπής καλωσόρισε Ρουβά, Onirama και Φουρέιρα. Οι ΣκορδαΛιαγκέοι τους υποδέχτηκαν και προτού προχωρήσουν στην κουβέντα, η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 ενημερώνει Φερεντίνο και Χρηστίδου ότι είναι στον «αέρα». Το κομμάτι αυτό είχε γέλιο.

Η σύνδεση προχώρησε με τους δύο ρεπόρτερ να μοιράζονται τις ερωτήσεις, αλλά όπως φάνηκε αυτό δεν πρέπει να ξετρέλανε τον Λιάγκα, ο οποίος σιγά σιγά ήρθε να «κόψει» την σύνδεση. Αυτή ήρθε οριστικά, όταν η του ΑΝΤ1 απηύθυνε ερώτηση στον Θοδωρή Μαραντίνη, που έκανε από το στούντιο η σύζυγος Σίσσυ. Εκεί ήταν που δεν άρεσε το σκηνικό στον Λιάγκα λέγοντας: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ... Μην το κάνουμε... αυτό! Ευχές από όλους μας» και κόπηκε η σύνδεση. Να μου το θυμηθείς, στο τέλος ο... Ρουβάς θα τους κάνει άνω κάτω εκεί στα πρωινά. Επικίνδυνο πράγμα η ταύτιση.