Πρωινό mou vs Πρωινό ΑΝΤ1: Σκληρή μάχη

25.10.2011
Στην δεύτερη εβδομάδα «μάχης» μπήκαν αισίως τα δύο πρωινά κι από την πρώτη κιόλας μέρα φαίνεται ότι Πρωινό mou και Πρωινό ΑΝΤ1 θα στη συνέχεια θα κονταροχτυπηθούν σκληρά… Η ψαλίδα των πρώτων ημερών

Στην δεύτερη εβδομάδα «μάχης» μπήκαν αισίως τα δύο πρωινά κι από την πρώτη κιόλας μέρα φαίνεται ότι Πρωινό mou και Πρωινό ΑΝΤ1 θα στη συνέχεια θα κονταροχτυπηθούν σκληρά… Η ψαλίδα των πρώτων ημερών έχει κλείσει και το Mega έχει φτάσει σε απόσταση αναπνοής τον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, την Δευτέρα έδωσαν μάχη στήθος με στήθος για να βγει τελικά νικητής το Πρωινό ΑΝΤ1 με 23%στο σύνολο έναντι 22,7% του Πρωινού mou. Ωστόσο, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιαγκας είναι οι μεγάλοι νικητές στα νεανικά κοινά με μία διαφορά της τάξης των εφτά μονάδων. Συγκεκριμένα, έκαναν 26,5% ενώ Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστος Φερεντίνος έκαναν 19,8%.

Ρίχνοντας μία ματιά στα νούμερα ανά ημίωρο, διαπιστώνει κανείς ότι για το Πρωινό του ΑΝΤ1 τα «δυνατά» χαρτιά και αυτά που προσελκύουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Αφού τελειώσουν οι δύο κυρίες, παρατηρούμε ότι τα νούμερα ακολουθούν μία φθίνουσα πορεία.

Αντίθετα, στο πρωινό του Mega τα νούμερα τραβούν την ανηφόρα με την εμφάνιση του Άκη Πετρετζίκη για να χτυπήσουν «κόκκινο» όταν το ζεύγος παίρνει συνέντευξη από τον εκάστοτε καλεσμένο του. Είναι εξάλλου αυτό που όλοι λέμε: το ατού του Λιαγκα σε σχέση με τον Φερεντίνο είναι οι συνεντεύξεις…