Η παρατήρηση της Λαμπίρη στον Δρακάκη

25.10.2011
Μπορεί η Χριστίνα Λαμπίρη να είναι… νέος στα δελτία ειδήσεων, αλλά σε κάποια πράγματα είναι αυθεντία γι αυτό και κάνει παρατήρηση στον «παλιό» Θοδωρή Δρακάκη, άμα χρειαστεί. Οι δυο τους ήταν το δίδυμο της Δευτέρας

Μπορεί η Χριστίνα Λαμπίρη να είναι… νέος στα δελτία ειδήσεων, αλλά σε κάποια πράγματα είναι αυθεντία γι αυτό και κάνει παρατήρηση στον «παλιό» Θοδωρή Δρακάκη, άμα χρειαστεί. Οι δυο τους ήταν το δίδυμο της Δευτέρας στο δελτίο του Star και είδαμε την Λαμπίρη να του κάνει παρατήρηση στον «αέρα» για ένα Life style θέμα και συγκεκριμένα για τον Ιωάννη Παπαζήση.

Ο Δρακάκης που είναι γνωστό για το «θεματάκι» που έχει με τα ονόματα των celebrities, αποκάλεσε τον ηθοποιό… Γιάννη! Κι επειδή στην περίπτωση αυτή μάλλον δεν ισχύει το… τι Γιάννης τι Γιαννάκης, η Λαμπίρη τον διόρθωσε, λέγοντας πώς το μικρό του όνομα είναι «Ιωάννης».

Ο Δρακάκης επέμενε ότι είναι Γιάννης και am sorry κύριε Δρακάκη μου, αλλά στην «παλιά» του gossip δεν χωρούν αμφισβητήσεις. Για να μην πω για το αστείο του Δρακάκη ότι «Ιωάννης» είναι μόνο ένας, ο Μελλισανίδης. Από τώρα είναι κι άλλος ένας… ο Παπαζήσης. Η Λαμπίρη, όμως, του εξήγησε ότι με χαμόγελο «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά, γιατί η λεπτομέρεια είναι που κάνει την διαφορά».Και κάπου εκεί ο Δρακάκης ζήτησε συγνώμη. Από εμάς; Από τον Παπαζήση να την ζητήσει.