Απειλεί με αποχώρηση και ο Σαμαράς;

25.10.2011
Συγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι Fab5, αλλά…Φαπ5! Το «Φαπ» από τις φάπες, που όπως φαίνεται στο τέλος δεν θα τις γλιτώσουμε, θα έρθουν και θα πέσουν σύννεφο. Δεν πάνε λίγες μέρες από τότε που διαβάζαμε για τις κόντρες

Συγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι Fab5, αλλά…Φαπ5! Το «Φαπ» από τις φάπες, που όπως φαίνεται στο τέλος δεν θα τις γλιτώσουμε, θα έρθουν και θα πέσουν σύννεφο. Δεν πάνε λίγες μέρες από τότε που διαβάζαμε για τις κόντρες που έχει ο Ηλίας Ψινάκης με τους υπόλοιπους… Fab και ότι ο μάνατζερ απειλεί με αποχώρηση, και μαθαίνουμε τώρα ότι και ο Τρύφων Σαμαράς είναι… με το μαντήλι στο χέρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κομμωτής απειλεί και αυτός με αποχώρηση κι αιτία είναι (ποιος άλλος;) ο Ψινάκης. Οι καβγάδες των δύο λέγεται ότι είναι συχνοί και η κόντρα τους σκληρή. Μάλιστα, ο Τρύφων έλειπε από την ομαδική φωτογράφηση, φουντώνοντας τις φήμες ότι με τον Ψινάκη είναι στα «μαχαίρια».

Η κάμερα του Star τον πέτυχε στην Αθηναϊκή Εβδομάδα Μόδας και τον ρώτησε σχετικά, αλλά εκείνος διέψευσε ότι έχει τσακωθεί με τον Ψινάκη. «Δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ με κανέναν» είπε και τόνισε ότι είναι μία ομάδα γιατί «έτσι έχουμε κανονίσει με την παραγωγή και τον κύριο Λάτσιο».