Καλέ που είναι η Καλλιμούκου;

24.10.2011
Αντωνία εδώ, Αντωνία εκεί που είναι η Αντωνία; Ε; Ποια Αντωνία; Η Καλλιμούκου ντε, το ξανθό σπιρτόζο κορίτσι του Elatte, το οποίο τα πήγε τόσο πρίμα στο καλοκαιρινό, που εκεί στο κανάλι είπαν να την βάλουν και στο Πρωινό ΑΝΤ1.

Αντωνία εδώ, Αντωνία εκεί που είναι η Αντωνία; Ε; Ποια Αντωνία; Η Καλλιμούκου ντε, το ξανθό σπιρτόζο κορίτσι του Elatte, το οποίο τα πήγε τόσο πρίμα στο καλοκαιρινό, που εκεί στο κανάλι είπαν να την βάλουν και στο Πρωινό ΑΝΤ1. Αλλά εδώ και μία εβδομάδα μάταια ψάχνουμε να βρούμε την Αντωνία. Καλλιμούκου. Αντωνία αγνοείται... Μέχρι που σκέφτομαι να απευθυνθώ στην Αγγελική Νικολούλη μπας και βρει το φιλότιμο τούτο κορίτσι, που όλο το καλοκαίρι δεν έβαλε τακουνάκι για να μην ανταγωνιστεί το... θεριό Νάντια Μπουλέ.

Μία μικρή παρένθεση, φήμες ήθελαν το «ντερέκι» Μπουλέ να έχει βάλει βέτο στην Καλλιμούκου να μη φοράει τακούνι ώστε να μη φαίνεται το... χάος που τις χωρίζει. Η Αντωνία που είναι φιλότιμο κορίτσι, «υπάκουσε» κι εκεί που είπαμε ότι στάθηκε τυχερή και τον χειμώνα θα βάλει το τακουνάκι, αφού παρουσιάστρια είναι η «νταρντάνα» Σϊσσυ Χρηστίδου, τελικά δεν την βλέπουμε στην εκπομπή.

Και τρέμω στην ιδέα μήπως δεν την δούμε γενικότερα στο πρωινό. Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη», η Αντωνία δεν απουσιάζει λόγω ασθένειας όπως είναι και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, αλλά λόγω διαφωνίας. Λέγεται ότι διαφωνεί με την παραγωγή για τον χρόνο που θα έχει για την παρουσίαση των θεμάτων της και μάλιστα είναι ανένδοτη. Γιατί ναι. Μπορεί στο τακούνι να είναι χαλαρή, στο χρόνο όμως που θα φαίνεται στο γυαλί είναι ανένδοτη. Για να δούμε, θα βρεθεί λύση ή Καλλιμούκου... καπούτ;