Βασίλισσα η Τσαπανίδου- πέρασε και το "Πρωινό ΑΝΤ1"

21.10.2011
Η μάθη των πρωινών καλά κρατεί και τα μέτωπα τώρα πλέον ήδη από χθες έγιναν τρία αντί για δύο! Η μόνιμη αναμέτρηση Mega-ANT1

Η μάθη των πρωινών καλά κρατεί και τα μέτωπα τώρα πλέον ήδη από χθες έγιναν τρία αντί για δύο! Η μόνιμη αναμέτρηση Mega-ANT1 συνεχίζεται και όσο πάει και δυναμώνει ενώ τώρα και ο ΣΚΑΙ μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι!

Πιο αναλυτικά, η διαφορά μεταξύ Γιώργου Λιάγκα -Φαίης Σκορδά και Χρήστου Φερεντίνου- Σίσσυς Χρηστίδου εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου είναι η έκπληξη της χθεσινής ημέρας που ήδη από προχθές βρέθηκε στην τρίτη θέση τηλεθέασης, χθες όμως αναδείχθηκε η βασίλισσα του πρωινού αφού και λόγω των γεγονότων έφτασε στην κορυφή σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της AGB – Nielsen.

Συγκεκριμένα χθες, το πρωινό του ANT1 "πέρασε" το "Πρωινό Mou" του Mega μόνο με μια μονάδα διαφορά στο γενικό σύνολο σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 22,2% ο ANT1 έναντι 21,1% του Mega.

Το "Πρωινό ΑΝΤ1"προηγήθηκε στα νεανικά κοινά με ποσοστό τηλεθέασης 23,8% ενώ το "Πρωινό Mou" ακολούθησε με 21,3%.

Η ανατροπή όμως έγινε από την Πόπη Τσαπανίδου που αναδείχθηκε πρώτη χθες στην πρωινή ζώνη με το "ΣΚΑΙ Τώρα" στον ΣΚΑΙ που εκτοξεύτηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης με ποσοστό κατά μέσο όρο 24,7% και στα νεανικά κοινά 25,9%! Να τώρα μια Μενεγάκη σε στιλ κουκουλοφόρου μας έλειπε να μετατραπεί η πρωινή ζώνη κανονικά σε πεδίο μάχης!

Ελένη Αναστασάκη