Εύγε σε Φώτη & Μαρία: «Έκοψαν» την εκπομπή στον αέρα!

20.10.2011
Αίσθηση προκάλεσε το ξαφνικό «κόψιμο» της εκπομπής Φώτης &Μαρία Live κι ενώ δεν είχε λίγα λεπτά που ξεκίνησε. Το δίδυμο αρκετά αμήχανο και μουδιασμένο από τα θλιβερά επεισόδια στο Σύνταγμα, που είχαν τον τραγικό θάνατο 53χρονου διαδηλωτή,

Αίσθηση προκάλεσε το ξαφνικό «κόψιμο» της εκπομπής Φώτης &Μαρία Live κι ενώ δεν είχε λίγα λεπτά που ξεκίνησε. Το δίδυμο αρκετά αμήχανο και μουδιασμένο από τα θλιβερά επεισόδια στο Σύνταγμα, που είχαν τον τραγικό θάνατο 53χρονου διαδηλωτή, καλωσόρισαν το κοινό. Αυτή τη φορά πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες μέρες.

Το πρόγραμμα του καναλιού λόγω των εξελίξεων μετατράπηκε, με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου να αφιερώνει μεγάλο μέρος τη εκπομπής σε ζωντανές συνδέσεις με Σύνταγμα. Ωστόσο, ο Φώτης με την Μαρία όπως εξήγησαν, δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την ίδια λογική, αφού η εκπομπή τους είναι καθαρά ψυχαγωγική.

"Κυρίες και κύριοι βρισκόμαστε εδώ σε μία ζωντανή εκπομπή η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε συγκλονιστικά γεγονότα, τα οποία εξελίσσονται λεπτό προς λεπτό" ξεκίνησε να λέει ο Σεργουλόπουλος για να συνεχίσει η Μπακοδήμου.


"Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι της ενημέρωσης, δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την στιγμή ανταποκρίσεις από το κέντρο και να μιλάμε για το πως εξελίσσονται τα γεγονότα αυτή τη στιγμή" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε "Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση γιατί η εκπομπή μας είναι ψυχαγωγική και δεν είναι καθόλου η ώρα για αυτό".

Μετά από τον πρόλογο τους πέρασαν σε διαφημίσεις, ενώ με την επιστροφή έπαιξαν Best off της εκπομπής και μετά τα «Φιλαράκια». Αυτή είναι η πρώτη φορά που ψυχαγωγική εκπομπή δεν μπήκε στην τηλεοπτική λογική τον τελευταίο καιρό… «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει», ούτε έκαναν τα στραβά μάτια στις κοινωνικές εξελίξεις και αυτοί μες στην καλή χαρά να γελάνε και να παίζουν σα να μη συμβαίνει τίποτε.

Εύγε τους….