Τράγκας: Ποια δημοσιογράφο... παίρνει μάτι;

20.10.2011
Μα δεν τελειώνουνε οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουνε. Στα παλιά λημέρια του Alter επέστρεψε ο Γιώργος Τράγκας σε ρόλο γκεστ σχολιαστή στα «παράθυρα»του δελτίου. Και είναι αλήθεια ότι πολύ μας έλειψε η εκρηκτική

Μα δεν τελειώνουνε οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουνε. Στα παλιά λημέρια του Alter επέστρεψε ο Γιώργος Τράγκας σε ρόλο γκεστ σχολιαστή στα «παράθυρα»του δελτίου. Και είναι αλήθεια ότι πολύ μας έλειψε η εκρηκτική του παρουσία και το μάγουλο του που γίνεται παντζάρι κάθε φορά που εκρήγνυνται. Αλλά αυτό που μας έλειψε περισσότερο ήταν η κόντρα του με την Κάτια Μακρή.

Μιλάμε για μεγάλη αγάπη, που κάθε φορά καταλήγει σε άγριο καβγά. Το ίδιο έγινε και το βράδυ της Τετάρτης, παρόλο που αρχικά της είχε «υποσχεθεί» ότι δεν θα τσακωθεί μαζί της. Βλέπεις, δεν τον αφήνει να αγιάσει… Τον διέκοπτε συνέχεια και καταλαβαίνεις ότι ο Τράγκας δεν ήθελε και πολύ για να φουντώσει.

Αλλά παράπονο δεν έχουμε. Πριν ξεκινήσει ο καβγάς τους, είχαμε έναν «βομβαρδισμό» φιλοφρονήσεων, με καλύτερη ατάκα αυτή του Τράγκα: «Όσο έλειπα, σε έπαιρνα μάτι» της είπε. Με την καλή έννοια. Η Μακρή του απάντησε ότι της έλειψε από το δελτίο (σνιφ, σνιφ) αλλά λίγο αργότερα το πήρε πίσω. Όταν εκείνος είχε πάρει φόρα και ξεσπάθωνε χωρίς να την αφήνει να μιλήσει του είπε ότι αυτό δεν της έλειψε….