Ψινάκης: Άγριος καβγάς με Γαβαλά, Σαμαρά και λοιπούς;

20.10.2011
«Μπουρλότο» βάζει ο Ηλίας Ψινάκης στο Fab5; Και θες να τιναχτούν όλα στον αέρα; Γιατί μπορεί να έχουν ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα του περίφημου ριάλιτι του ΑΝΤ1, όμως σύμφωνα με την Espresso ίσως να μην παραμείνουν

«Μπουρλότο» βάζει ο Ηλίας Ψινάκης στο Fab5; Και θες να τιναχτούν όλα στον αέρα; Γιατί μπορεί να έχουν ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα του περίφημου ριάλιτι του ΑΝΤ1, όμως σύμφωνα με την Espresso ίσως να μην παραμείνουν όλοι οι συντελεστές μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ψινάκης μόνο αρμονική συνεργασία και σχέση αγάπης δεν έχει με τους υπόλοιπους Fab, αφού επί καθημερινής βάσης όλο και κάποιο επεισόδιο θα έχουμε. Όλο και κάποιο τσακωμό. Στην αρχή είχε έντονο διαπληκτισμό με τον Τρύφωνα Σαμαρά, στη συνέχεια άγριο καβγά με το Λάκη Γαβαλά, ενώ δεν έλειψαν και οι φραστικές επιθέσεις στον Γιώργο Μέρλο.

Με λίγα λόγια μόνο με το…παιδί του κυλικείου δεν έχει τσακωθεί. Ο λόγος των τσακωμών φαίνεται πως είναι η επιθυμία του μάνατζερ να είναι το αρχηγόπουλο στην ιστορία, αλλά οι υπόλοιποι αντιδρούν. Άδικα; Μάλιστα, φαίνεται ότι απείλησε ακόμη και με αποχώρηση.

Και μην ξεχνάμε ότι μέσα σε αυτό τον χαμό γυρίστηκε και το τρέιλερ της εκπομπής, όπου πάλι είχαμε ένταση με Ψινάκη που δεν του άρεσαν κάποια πράγματα. Βρε το καμιτσίκι που κρατάει στο τρέιλερ τελικά μόνο τυχαίο δεν είναι και τελικά δεν απευθύνεται στους παίκτες, αλλά στους συνεργάτες;