Παρεξήγηση στο «Πρωινό mou» με καλεσμένη

11.10.2011
Μια παρεξήγηση στην πρεμιέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Ήταν πέρυσι τέτοιον καιρό περίπου, που ζήσαμε μεγάλες στιγμές στο πλατό του «Πρωινού mou» με την Βάνα Μπάρμπα παρμένη, επειδή την έβγαλαν στο τέλος,

Μια παρεξήγηση στην πρεμιέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Ήταν πέρυσι τέτοιον καιρό περίπου, που ζήσαμε μεγάλες στιγμές στο πλατό του «Πρωινού mou» με την Βάνα Μπάρμπα παρμένη, επειδή την έβγαλαν στο τέλος, να κάνει θεαματική έξοδο από την εκπομπή, αφήνοντας σύξυλους την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Και παραλίγο να ζήσουμε στην φετινή πρεμιέρα παρόμοια σκηνή, όταν είδαμε την Βίκυ Σταυροπούλου να παρεξηγείται στον «αέρα». Βρε μας κόπηκε η χολή, αν και μεταξύ μας πολύ θα θέλαμε να ζήσουμε έναν ωραιότατο τηλεοπτικό καβγά. Έχει πέσει πολλή μιζέρια και αδιαφορία φέτος στην τιβί. Ούτε ένας καβγάς της προκοπής, ούτε μία κόντρα. Αλλά φευ στο πρωινό του Mega, ίσα που άναψαν τα αίματα. Αιτία; Έβγαλαν σε βίντεο την κόρη της ηθοποιού.

Οι παρουσιαστές είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο για τις δύο καλεσμένες τους, Βίκυ Σταυροπούλου και Σμαράγδα Καρύδη, όπου δικοί τους άνθρωποι μέσω βίντεο τους έκαναν διάφορες ερωτήσεις. Κι αν η Καρύδη απόλαυσε τη διαδικασία δε συνέβη το ίδιο με την Σταυροπούλου, η οποία εκνευρίστηκε όταν είδε την κόρη της.

Μάλιστα, με ευγενικό τρόπο την είπε στο ζεύγος. Στην ερώτηση της μικρής με τι άνδρα θα προτιμούσε να την δει, εκείνη απάντησε: «θα προτιμούσα να μη σε δω εδώ», ενώ στη συνέχεια είπε σε Σκορδά και Λιάγκα: «Με σακατέψατε, κάνατε ό, τι χειρότερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Η Δανάη δεν έχει βγει ποτέ στην τηλεόραση».

Εκείνοι εξήγησαν ότι δεν είχαν τέτοια πρόθεση, η Σταυροπούλου επέμενε ότι δεν θέλει να βγάζει τη μικρή στη δημοσιότητα, η Σκορδά παρατήρησε ότι δεν είναι και τόσο μικρή, αλλά είπαμε δυστυχώς, η παρεξήγηση έληξε αμέσως….