Η Ελένη ψηφίζει... Σκορδά - Λιάγκα!

11.10.2011
Έναν οπαδό από εκεί που δεν το περίμεναν, βρήκαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Και μιλάμε για…φανατίκ οπαδό. Ποιος είναι; Η Ελένη Μενεγάκη βεβαίως, η οποία τώρα που μετακόμισε το μεσημέρι, μπορεί επιτέλους να μιλάει για τους πρωινούς και μέχρι πέρυσι, αντίπαλοι. Με αφορμή την πρεμιέρα του Πρωινού mou,

Έναν οπαδό από εκεί που δεν το περίμεναν, βρήκαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Και μιλάμε για…φανατίκ οπαδό. Ποιος είναι; Η Ελένη Μενεγάκη βεβαίως, η οποία τώρα που μετακόμισε το μεσημέρι, μπορεί επιτέλους να μιλάει για τους πρωινούς και μέχρι πέρυσι, αντίπαλοι. Με αφορμή την πρεμιέρα του Πρωινού mou, η Ελένη μίλησε ανοιχτά για το ζεύγος, φανερώνοντας την προτίμηση της σε αυτούς.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το πρωί τους είδε, αλλά μετά τις 11 και τους βρήκε πολύ καλούς. Ποιος να μας το έλεγε πέρυσι ότι θα ζούσαμε τέτοιες στιγμές. Κι αν η Ελένη έσταζε μέλι για το ζεύγος, δεν έκανε το ίδιο το πάνελ της, που φέτος είναι κομμάτι… ιντριγκαδόρικο. Μάλιστα, το πάνελ δε συγκινήθηκε με το δημόσιο ευχαριστώ της Φαίης στον σύζυγο, για να έρθει η Ελένη να διαφωνήσει έντονα, θεωρώντας το ευχαριστώ λογικό και τρυφερό προς τον άνθρωπο της. «Δεν έχει αμφισβητηθεί ο Γιώργος ποτέ ως επαγγελματίας» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Τα λουλούδια στην κυρία από εμένα. Τόσο καλά λόγια τους είπε, ένα λουλουδικό πρέπει να της το στείλουν. Μέχρι που την έπιασε κρίση… αυτογνωσίας και όταν ο Γκουντάρας παρατήρησε ότι φέτος οι ΣκορδαΛιαγκέοι δεν έκαναν αλλαγές, η Μενεγάκη είπε:

«Γιατί ρε Γρηγόρη; Εμάς μας έβλεπαν 18 χρόνια. Εμείς δεν πρέπει να τα λέμε αυτά!». Πες μου ότι θα δούμε Ελένη καλεσμένη στο ζεύγος, να μουρλαθώ τώρα.