Ειδήσεις κι επαναλήψεις «έφαγαν» την Ελένη.

06.10.2011
Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η μεσημεριανή ζώνη την Τετάρτη, αφού σε αυτήν επέστρεψε για τρίτη φορά (μέσα στη σεζόν) η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και καταλαβαίνει κανείς ότι είχε το ενδιαφέρον του, αφού περιμέναμε να δούμε αν η παρουσία

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η μεσημεριανή ζώνη την Τετάρτη, αφού σε αυτήν επέστρεψε για τρίτη φορά (μέσα στη σεζόν) η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και καταλαβαίνει κανείς ότι είχε το ενδιαφέρον του, αφού περιμέναμε να δούμε αν η παρουσία της θα ανατρέψει το σκηνικό και κυρίως αν «κλέψει» νούμερα από την Ελένη Μενεγάκη.

Αλλά η Έλεν - προς το παρόν – μπορεί να ηρεμήσει, διότι η Σταματίνα στην πρεμιέρα της δεν υπήρξε απειλή. Από αλλού το βρήκε η Μενεγάκη, της οποίας τα νούμερα στην τρίτη μέρα εκπομπής έχουν μία αισθητή πτώση (έκλεισε χθες με 17,1% στο σύνολο). Οι ειδήσεις και οι επαναλήψεις των αντίπαλων είναι ο μεγάλος «οχτρός» της. Αν και στα νεανικά κοινά η Μενεγάκη έχει σαφή υπεροχή, αφού για ακόμη μία μέρα «χτύπησε» 30αρια.

Ωστόσο, το Mega το διάστημα που έπαιζε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ήταν πρώτο με 23,5% έναντι 15,6% που έκανε η Ελένη. Ενώ ο ΑΝΤ1 πήρε την πρωτιά την ώρα που έπαιξε η νιοστή επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με 19,3% έναντι 17,3% που έκανε η Μενεγάκη. όσο για το «Πολύ Μπλα Μπλα»; Επανήλθε με ένα 13,7% νούμερα πολύ καλά αν σκεφτείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω καναλιού και το κόστος που έχει στην εκπομπή το «μία βγαίνουμε, δέκα κλείνουμε». Η Νικολέττα Ράλλη, πάλι, του Star για ακόμη μία φορά έπεσε κάτω από τη βάση, με ένα 8,1%.