Ο χορευταράς Λάτσιος & το παράπονο της Ελένης

01.03.2011
Το "Dancing with the stars" μας έβαλε τα γυαλιά την περυσινή χρονιά αφού έκανε θραύση!

Το "Dancing with the stars" μας έβαλε τα γυαλιά την περυσινή χρονιά αφού έκανε θραύση! Τώρα στο γραφείο του Γιάννη Λάτσιου στο "Agora Center" γίνεται το αδιαχώρητο αφού οι λίστες σβήνονται και γράφονται μέχρι την τελευταία στιγμή για να βρεθεί το καστ. Ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα; Μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει μαζί του η Γωγώ Μαστροκώστα, η Δήμητρα Αιγινίτη, η Νίκη Ξάνθου, η Μαριέττα Χρουσαλλά και η Ναταλία Δραγούμη. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα επανήλθε και πάλι το όνομα της Νάντιας Μπουλέ, σύμφωνα ωστόσο με τις πληροφορίες μας δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες το κορίτσι.

Στα ονόματα που έπαιξαν τις τελευταίες ημέρες ήταν και αυτά των Νένας Χρονοπούλου και Τάσου Μητρόπουλου. Η ηθοποιός τελικά αρνήθηκε την πρόταση, το ίδιο και ο σύζυγός της. Τα ονόματα της Εύας Καϊλή και της Ελενας Ράπτη έχουν αρκετές πιθανότητες, όχι όμως και εκείνο της πρώην υφυπουργού Τουρισμού κ. Αντζελας Γκερέκου. Στη «γαλανομάτα μάγισσα» έγινε μια κρούση, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε αφού θέλει μέχρι να διευθετηθούν οι φορολογικές υποχρεώσεις του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, να απέχει τελείως από τη δημοσιότητα.

Ποίοι άλλοι έριξαν "χυλόπιτα" στο σόου; Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αρνήθηκε να συμμετάσχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο θέατρο, ενώ ούτε το φλερτ της Ελεονώρας Μελέτη με τους υπεύθυνους παραγωγής κατέληξε σε συμφωνία: "Φέτος δεν θα εμφανιστώ, του χρόνου δεν ξέρω. Ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω στον πέμπτο σπόνδυλο δεν μου επιτρέπει να χορεύω. Κάνω φυσιοθεραπείες", δήλωσε η οικοδέσποινα της "Πρωινής Μελέτης" αν και λέγεται πως αντιρρήσεις υπήρχαν και από πλευράς του STAR.

Οι αλλαγές στην κριτική επιτροπή: Άλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν και το παιχνίδι αποκτά νέο ενδιαφέρον: Τη θέση της Γκαλένα Βελίκοβα κατέλαβε η περσινή νικήτρια, Ερρικα Πρεζεράκου. Η εκ Βουλγαρίας καθηγήτρια χορού θα ενισχύσει το Dancing with the stars daily, την καθημερινή εκπομπή από τα παρασκήνια που θα παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου κάθε απόγευμα στις 19.00 και θα μας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το live και τις πρόβες του show. Πάντως όσα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο περί μαλλιοτραβήγματος της Ευγενίας με την ειδική σύμβουλο της εκπομπής Γκαλένα Βελίκοβα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Οχι, ευχαριστώ είπε και η Μιμή Ντενίση: Θα χορέψει η Μιμή Ντενίση στο "Dancing with the stars" ή όχι; Τελικά, η ίδια μας έλυσε την απορία σε τηλεφωνική επικοινωνία: "Μου έγινε πρόταση, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου δεν μου το επιτρέπουν. Από την άλλη, τι θα μου προσέφερε μια συμμετοχή; Δόξα, φήμη, ή λεφτά -που δεν υπάρχουν;". Μεγάλα και βασανιστικά τα διλήμματα για τη Μιμή.

Και ενώ ο Λάτσιος είχε δουλειές με φούντες μέχρι να βγει το παιχνίδι η πρώην σύζυγος του Ελένη Μενεγάκη έχει πήξει στο παράπονο και έβαλε μεγάλο καημό. Η Μενεγάκη λοιπόν, με αφορμή το τρέιλερ του "Dancing with the stars" όπου ο Λάτσιος ρίχνει το χορό της ζωής του μόνος του αλλά και με τη Ζέτα Μακρυπούλια, έβγαλε από μέσα τις το παράπονο χρόνων.

"Μήπως είδατε το τρέιλερ του Dancing; Παιδιά, ειλικρινά στην αρχή έμεινα. Μετά, σκέφτηκα “μπράβο στο μοντέρ που το έκανε αυτό”. Γιατί λέω "αν κατάφερε όλα αυτά να τα μάθει ο Γιάννης μέσα σε ένα χρόνο…" είπε η Μενεγάκη και συνέχισε σαστισμένη: "Η αλήθεια είναι ότι το τρέιλέρ τους είναι πολύ πετυχημένο! (…) Εγώ τώρα κατάλαβα γιατί ο γιος μου έχει ταλέντο στο χορό. Κι έλεγα “από πού πήρε αυτό το παιδί;” Γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ πολύ χορευταρού, ο Γιάννης δεν το έχει καθόλου…". "Από ποιον πήρε; Από τον μοντέρ;» τη ρώτησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. «Δεν ξέρω. Ναι, από τον μοντέρ» έσκασε λιγάκι και το χειλάκι της που όσο να πεις ένας κρύος ιδρώτας την είχε λούσει.

"Πάντως άμα είναι έτσι, άμα είναι να με κάνουν τόσο καταπληκτική χορεύτρια, πάω κι εγώ να χορέψω" πρόσθεσε αργότερα, και, αφού σχολίασε για ακόμα μια φορά πόσο καλό είναι το τρέιλερ, είπε : "Μα, βλέπεις τον Γιάννη να χορεύει έτσι και λες “Ναι, αυτός είναι”; Αν είναι αυτός, τότε εγώ πού ήμουν τόσα χρόνια; Εγώ γιατί δεν τα είχα ζήσει αυτά; Ένα πάρτι, ένα γάμο, ένα πανηγύρι… Γιατί εγώ δεν τα έζησα;", κατέληξε η παρουσιάστρια με ένα παράπονο από εδώ μέχρι την Αμερική! Εμ θα τα δει αυτά ο Λάτσιος και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βάλει …ποπό κάτω , θα χορεύει όπου σταθεί και όπου βρεθεί για να κερδίσει τα χαμένα του χρόνια!

Μια ματιά στο video θα σας πείσει!

Ελένη Αναστασάκη, Αλέξης Μίχας