Η Σιντορέλα νικήτρια του Next Top Model!

21.02.2011
Ο μεγάλος τελικός του Next Top Model είναι το βράδυ της Δευτέρας, αλλά ήδη έχει βγει η διάδοχος της Σεράινα.... Λοιπόν, το δεύτερο next top model της χώρας μας είναι η 17χρονη Σιντορέλα Τόλη από την Αλβανία. Η νίκη της ίσως αποτελεί έκπληξη για κάποιους,

Ο μεγάλος τελικός του Next Top Model είναι το βράδυ της Δευτέρας, αλλά ήδη έχει βγει η διάδοχος της Σεράινα.... Λοιπόν, το δεύτερο next top model της χώρας μας είναι η 17χρονη Σιντορέλα Τόλη από την Αλβανία. Η νίκη της ίσως αποτελεί έκπληξη για κάποιους, αφού θα περίμεναν την Ευαγγελία ή την Έλενα. Ωστόσο, εκείνη που μάλλον πήρε λίγο πιο βαριά το γεγονός ότι δεν την έβγαλαν next top, είναι η μικρή «Βίκυ Καγιά», Ιωάννα η οποία μπήκε με τον αέρα του φαβορί.

Τέλος πάντων, στο τελευταίο επεισόδιο τα ριαλιτό- μοντέλα ταξιδεύουν μέχρι την Κωνσταντινούπολη, όπου περνούν από κάστινγκ για την τουρκική έκδοση του Marie Claire. Εκεί, θα συναντηθούν με έναν διάσημο παρουσιαστή της Τουρκίας κι ένα από τα μοντέλα θα παρουσιάσει μαζί του φιλανθρωπικό σόου. Πίσω στην Ελλάδα, θα κάνουν την τελευταία του φωτογράφηση μπροστά στον φακό του Δημήτρη Σκουλού, ενώ όπως πέρυσι έτσι και φέτος οι τέσσερις φιναλίστ θα πάρουν μέρος στην επίδειξη του Χριστόφορου Κοτέντου. Σκίιιστε.

Κατά πόσο έσκισαν, θα το δούμε απόψε. Όπως θα δούμε, πώς θα περπατήσουν πάνω στους... ουρανοξύστες που «έχτισε» ο σχεδιαστής για παπούτσια. Νομίζουμε ότι θα ρίξουμε πολύ γέλιο (sorry κορίτσια) με το σκηνικό αυτό. Οι τέσσερις κριτές θα βγάλουν τη νικήτρια (που όπως είπαμε είναι η Σιντορέλα) μέσα από τις παραπάνω τρεις δοκιμασίες.